Micardis Plus bivirkninger

10/15/2010 by admin

American Heart Association rapporterer, at en ud af hver tre voksne i USA har hypertension eller forhøjet blodtryk. Men i mange tilfælde den specifikke årsag til forhøjet blodtryk er ukendt, er der en række lægemidler til rådighed til at hjælpe lavere blodtryk niveauer. Et sådant stof er Micardis Plus, også kaldet Micardis HCT. På trods af dens effektivitet, det er ikke for alle, som det præsenterer flere risici for komplikationer hos nogle patienter.

Almindelige bivirkninger

Cirka 8 procent af Micardis Plus brugere rapportere en øget forekomst af øvre luftvejsinfektioner, at gøre disse mest almindelige bivirkninger af medicinen. Svimmelhed og sinus infektioner, er også almindelige, forekommer i mindst 4 procent af brugerne. Omkring oplever 3 procent af folk, der tager det træthed og diarré.

Andre bivirkninger

Micardis Plus har også potentiale til at forårsage en række andre generende men ikke farlige bivirkninger. Nogle patienter oplever gastrointestinale bivirkninger fra medicin, såsom kvalme, gas, hæmorider, tør mund, maveinfluenza, opkastning, irritation af maveslimhinden og sure opstød. Nervesystemet og psykiske følger som impotens, øget svedtendens, angst, depression og nervøsitet, samt en generel følelse af utilpashed, er også muligt mens at tage Micardis Plus.

Lægemiddelinteraktioner

Der er nogle medicin, der producerer uønskede bivirkninger når det bruges sammen med Micardis Plus. Fordi stoffet nedsætter dit blodtryk plan, bør du være forsigtig med ikke at blande det med andre lægemidler at sænke blodtrykket, da dette kan føre til et alvorligt tilfælde af hypotension. Eksempler på medicin for at undgå narkotika, sovepiller og beroligende midler, antiepileptika og anti-angst medicin.

Micardis Plus kan forårsage et fald i kaliumniveauet i blodet stream når kombineret med kortikosteroid lægemidler. Over tid, kan dette føre til en tilstand kaldet hypokaliæmi, som kan påvirke funktionen af dit hjerte og nerver. Derudover udgør kombination af lithium og Micardis Plus en risiko for en giftig ophobning af lithium i din krop.

Risici

Ud over mindre bivirkninger og risikoen for interaktioner har Micardis Plus potentiale til at forårsage alvorlige medicinske komplikationer. Alvorlige hjerte-kar-bivirkninger forekommer i sjældne tilfælde, herunder tilbageholdelse af væske under huden og faretruende hurtige hjerteslag. Micardis Plus øger også blodsukker, udløser udviklingen af Type 2 diabetes hos patienter med risiko for sygdommen. Andre mulige alvorlige bivirkninger omfatter forhøjet kolesteroltal, astma, unormal vision, gigt og gigt.

Overvejelser

Micardis Plus kan forårsage lav fødselsvægt og fosterdød og bør undgås under graviditet. Derudover er det ikke anvendes til børn. Hvis du har nedsat leverfunktion på grund af sygdom eller sygdom, bør du ikke tage medicin på grund af den øgede risiko for leversvigt. Patienter med lupus oplever ofte en stigning i symptomer på deres lidelse samtidig tage Micardis Plus.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com