Portioner & kalorier på en Diabetes diæt

10/09/2010 by admin

For folk der beskæftiger sig med kroniske diabetes (type 1 eller 2), kendetegnet ved høje niveauer af sukker i blodet, er det vigtigt at vælge måltider, herunder de sundeste fødevarer, muligt, og i de rigtige mængder, at holde dit blodsukker niveau inden for et målinterval. Som følge heraf efter en diabetes-skræddersyet kost udmønter sig i at kontrollere din vægt og blodsukker gennem en reduceret kalorieindhold menu fuld af næringsrige fødevarer i moderate portioner, med konsekvent måltiderne.

Næringsstof-rige fødevarer

En ordentlig kost holde både blodsukker og vægt lav kan give lindring af symptomerne på diabetes samt forskellige diabetes-relaterede komplikationer. Som sådan, er det vigtigt at medtage alle tre fødevaregrupper (fedtstoffer, proteiner og kulhydrater), uden at overbelaste på sukker-rige carbs eller andre højt kalorieindhold muligheder. En vellykket diabetes diæt er afhængige af fedtfattig, næringsstof-rig og påfyldning, fiber-fuld mad muligheder som grøntsager, frugter, bønner, fedtfattig korn, fisk, nødder og yoghurt.

Tælle kalorier og kulhydrater

Mad indtag anbefalinger kan variere, hvis du lider af type 1 eller type 2 diabetes og kan variere afhængigt af din alder, køn, nuværende vægt, kropsbygning og livsstil. At sagde, ifølge eksperterne hos Endocrineweb, patienter med type 1 diabetes, mest berørte med matchende fødeindtagelse insulin niveauer og personlige metabolisme, bør have en kost, der har cirka 16 kalorier pr lb af kropsvægt pr. dag. Alternativt, patienter med type 2-diabetes generelt tilslutte sig en 1.500 - 1.800 kalorieindhold kost pr. dag for at fremme vægttab eller vedligeholdelse af en ideel kropsvægt.

Kulhydrater bør som hovedregel udgør cirka 50 procent af disse daglige kalorier (med den accepterede række 40 til 60 procent). Endnu, fordelene ved lavere carb forbrug kan blive ødelagt af en højere fedtindhold kost taget at kompensere for manglen på denne påfyldning fødevaregruppe. Som et resultat bør folk overholde en diabetes diæt undgå at erstatte mættet fedt for kulhydrat-tunge fødevarer.

Balancing sukker

De fleste mennesker med diabetes kan spise fødevarer, der indeholder sukker, så længe det samlede beløb af kulhydrater i de samme fødevarer forbliver konsistente. Derfor, din bedste satsning for en sød treat er også en fedtfattig valg, fedtfattig frossen yoghurt, nødder eller graham crackere, der også fungerer som en erstatning for kulhydrater i din daglige portioner.

Moderate portioner

At holde styr på betjener størrelser kan mindske de skadelige virkninger af diabetes og endda mindske dine chancer for at udvikle diabetes i første omgang. Indledningsvis kortlægning, hvor meget du spiser mere end tre dage. Næste, bestemme hvor meget er faktisk passende at spise, skære ned, hvis det er nødvendigt, under hensyntagen til og sammenligne de følgende retningslinjer for servering størrelse: 3 ounce af kød, fisk, fjerkræ (omkring nummer i din hule hånd), 1 ounce af ost (om størrelsen af din tommelfinger), 1 kop mælk, yoghurt, friske grøntsager (på størrelse med en tennisbold) , en skive brød, 1/2 kop ris eller kogte pasta, 1/2 kop kartofler eller majs og 3/4 kop af tørre korn.

Konsekvent måltiderne

Konsistens er nøglen, når tilslutte sig en diabetes kost som et diabetisk krop reagerer på eventuelle overskydende kalorier og fedt ved at skabe en uønsket stigning i blodsukkeret. Måltiderne forvaltning og planlægning kan betyde færre variationer i hvad du spiser---især når det kommer til kulhydrater--- og lettere ved at kontrollere dit blodsukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com