Flad fodproblemer

11/23/2010 by admin

Flade fødder, lægeligt kendt som pes planus, er et problem, hvor buer af fødderne sammenbrud. Nogle mennesker er født med flade fødder (medfødt pes planus deformitet) andre udvikle flade fødder senere i livet, da deres leddene bliver slappere. Statistisk, har flere mennesker flade eller lav svang end høj svang. Flade fødder kan forårsage mange forskellige typer af fodproblemer at forekomme, at støtte til buer en nødvendighed.

Fakta

Mellem 80 og 90 procent af børn født i Nordamerika har flade fødder. De fleste af disse spædbørn præsentere en fleksibel flad fod, men en lille procent har en stiv deformitet. Mest teenager 's fødder vil udvikle sig korrekt og ikke være flad, når de når voksenalderen, men 20 procent af voksne i Nordamerika har stadig flade fødder.

Identifikation

Hvis du står på fortovet med våde fødder og din hele foden fra tæerne til hælen gør indtryk, har du flade fødder. Selv hvis du har en synlig arch mens du sidder, hvis din bue kollapser for at gøre samlede kontakt med jorden på vægtbærende, har du flade fødder.

Effekter

Flade fødder kan forårsage en række problemer som neurom, plantar fascitis, ankel smerter, knæ smerter, fodballe og andre smertefulde fodproblemer. Løbere ofte lider af skinnebenssmerter og forstuvninger som følge af flade fødder.

Løsning

Flade fødder kan være understøttet af iført svangen støtter, præfabrikerede skær eller brugerdefinerede fod orthotics. Nogen af disse skær vil hæve buen og yde støtte og i mange tilfælde lindre fodproblemer forbundet med flade fødder.

Misforståelse

Mange mennesker føler, de kan udvikle flade fødder fra iført un-støttende sko. Selv om dårligt siddende sko kan forårsage fodproblemer, vil de ikke ændre knoglestruktur af fødderne eller med magt forårsage en fod at blive flad. Flad poter er en deformitet, der er genetisk og enten udvikler over tid eller ved fødslen.

Ekspert indsigt

Fod orthotics kan ordineres af en læge til at støtte flade fødder og eliminere problemer forbundet med flade fødder. Over-the-counter eller præfabrikerede skær kan også støtte flade fødder og reducere fodproblemer. Du behøver ikke at opnå en recept fra en læge til at købe præfabrikerede skær.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com