Hvordan man kan starte dagen uden koffein

04/18/2010 by admin

Nogle gange kan det føles som den eneste måde at vågne op om morgenen er med en varm kop kaffe. Varmen, koffein rush--det er en fantastisk måde at starte dagen. Men op i morgen kan gøre dig crash i eftermiddag. Og for meget koffein i løbet af dagen kan påvirke din koncentration, stress niveauer og søvn. Følgende er nogle tips til at hjælpe dig med at starte dagen uden koffein.

Instruktioner

• Strække det ud. Mens du sover, din omsætning bremser og dine muskler stivne. Tumlede ud af sengen for hurtigt kan chokere dit system og endda føre til skader. Når du vågner op, tage et minut til at trække vejret dybt og strække din store muskler. Dette vil hjælpe dine muskler varme op, øge din omsætning og hjælpe du føler dig mere vågen.

• Hydrat. I stedet for at nå til en kop kaffe eller te, har en kop vand i stedet. Din krop tørrer i løbet af natten, og det kan gøre du føler dig ekstra træt om morgenen. Drikke koffeinholdige drikkevarer kan forværre din dehydrering. En kop vand første ting om morgenen vil hydrat dig og hjælpe dig vågne op.

• Spis godt. Det rigtige brændstof vil hjælpe din krop få bevægelige. Har en sund morgenmad med magert protein som æg, komplekse kulhydrater som havregryn eller quinoa sammen med nogle frugter eller grøntsager.

• Komme i gang. Objekter i bevægelse har tendens til at bo i bevægelse. Det virker for atomer og det vil arbejde for dig. Når du op, komme i gang med din dag. Tjekke din at gøre listen og begynde at bevæge sig igennem den. Det kan tage dig et minut til at komme op i fart, men når du gør, du vil føle sig lige så godt og arbejde lige så godt og alle uden koffein.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com