Top hospitaler i New York, NY

11/26/2010 by admin

Top hospitaler i New York, NY

New York City har nogle af de bedste hospitaler i landet. New York Magazine rangerede de bedste hospitaler i New York i 2006 og rangeret i top ti i undersøgelsen. New York-Presbyterian, Mount Sinai Medical Center, NYU Medical Center, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center og Yale-New Haven Hospital var top fem. Patienter kommer fra hele landet til de bedste New York-sygehusene.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center er en af de førende kræfthospitaler i USA for patientpleje, laboratorie- og klinisk forskning, uddannelse og efter kræft livsstil uddannelse. Grundlagt i 1884, Sloan-Kettering har en lang historie i New York og i dag har mere end 10.000 medarbejdere aktivt engageret i state-of-the-art kræftbehandling.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center behandler mere end 50 typer af kræft, deltager i forskningsundersøgelser, kører kliniske forsøg, uddanner og informere patienterne om senest i cancer behandling og pleje. Centerets omfattende hjemmeside giver patienten ressourcer på alle aspekter af kræft.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center1275 York AvenueNew York, NY 10065212-639-2000MSKCC.org/MSKCC/HTML/44.cfm

New York-Presbyterian Hospital, Weill Cornell

New York-Presbyterian Hospital, Weill Cornell er den bedste samlede hospital i New York Magazine's best New York hospitalets placering i 2006, og er den bedste hospital for pædiatri, kardiale pleje og ob-gyn pleje. Det har været på US News & World Report Honor Roll of Americas bedste hospitaler fire lige år.

New York-Presbyterian Hospital, Weill Cornell er en omfattende Universitetshospital med specialister i hvert medicinsk speciale og fem hospital Centre. Det er af steder, hvor patienter i New York og fra hele landet gå til pleje af høj kvalitet og ekstraordinære medicinsk tjenester.

New York-Presbyterian Hospital, Weill Cornell525 Østergade 68New York, NY 10065212-746-5454NYP.org

Mount Sinai Medical Center

Mount Sinai Medical Center bekender "en hengivenhed til overlegen, medlidende medicinsk behandling" som et mål og en livsform. Mount Sinai blev kåret den anden bedste hospital i New York i 2006 i New York Magazines bedste hospitaler rankings, tredje bedste hospital for akut lægehjælp, kræft, kardiale pleje, neurologi/Neurokirurgi, pædiatri og psykiatri, fjerde for øre, næse, hals, femte for ortopædi, andet ob-gyn og først for fordøjelsesproblemer.

Mount Sinai Medical Center1 Gustave L. Levy stedNew York, NY 10029212-241-6500mountsinai.org


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com