Olivenolie for strækmærker & ar

06/02/2010 by admin

Olivenolie for strækmærker & ar

Strækmærker og ar er utrolig svært at slippe af og kan være frustrerende, når de mar udseendet af sund hud. Selvom der er mange kommercielle produkter på markedet, der hævder at reducere forekomsten af eller fjerne strækmærker og ar, kan en billigere og mere naturlig løsning være hiding i dit køkkenskab – olivenolie.

Om strækmærker

Strækmærker opstår når dermis eller midterste lag af huden, er strakt til et punkt hvor elasticiteten bryder ned. Dette forårsager mikroskopiske blødning og væv betændelse, som igen forårsager rejst rødlig og lilla udseendet af en ny strækmærke. Den permanente strækmærke oprettes, når mærkerne helbrede, og over tid de kan forsvinde i en sølvskinnende hvid farve, der er lysere end den naturlige hud-tone.

Om ar

En AR opstår som en naturlig proces til healing, med collagen under huden vokse ind i et ar efter en person har lidt en skade. Ar varierer afhængigt af formen og størrelsen af sår, en persons alder, placering, genetik og infektion. Et ar kan normalt tage 12 til 18 måneder at danne sig fuldt ud, og i begyndelsen, det kan være rød eller mørk og hævet. Det vil med tiden blive blegere og fladere over tid. Det kan tage op til 24 måneder før en ar er fuldt udviklet.

Om olivenolie

Olivenolie er et naturligt stof, der er høje i antioxidanter, herunder vitamin E. antioxidanter er vigtige for den menneskelige krop som de beskytter mod alder-inducerende frie radikaler. Olivenolie er også rig på vitaminer A og D, samt enkeltumættet fedt, der har været kendt for at forebygge sygdom.

Hvordan du kan bruge olivenolie

Olivenolie kan bruges som en del af en persons skønhed regime fra enten at være indtages eller masseres ind i huden. Brugerne kan også vælge at bruge olivenolie i et bad eller som en blanding, lotion til ansigt, hænder og fødder. Olivenolie kan også bruges i håret som en balsam. Som et aktuelt stof, er olivenolie bedst påføres på fugtig hud, som vandet vil medvirke til at reducere følelsen af fedtethed.

Fordelene ved olivenolie

Olivenolie har været kendt for at fremme en glat teint, hjælpe med at opretholde hudens elasticitet, helbrede tørre negle og Blødgør neglebånd og tilføje glans til håret. Det er også en ideel stof til brug på strækmærker. Olivenolie virker som en slørende agent når anvendes direkte til at strækmærker og kan bruges alene eller i kombination med andre stoffer, såsom Aloe Vera. Da olivenolie er rig på omega olier og vitaminer, der fremmer sund hud, kan det også hjælpe med at reducere teksturen og udseendet af ar hvis påføres direkte på det angrebne område. Den bedste kvalitetsolie til brug på strækmærker og ar er ekstra jomfru olivenolie.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com