Hvordan man træner for en interventionel radiologi teknolog

09/29/2010 by admin

Uddannelse til at blive en interventionel radiologisk tekniker tager tid og dedikation, og kræver optagelse i et formelt træningsprogram at sikre studerende master nødvendigt at levere kvalitetspleje og være en effektiv del af patientbehandlingen team færdigheder. Der er cirka 1.000 akkrediterede uddannelse programs.in USA. Studerende kan vælge en af tre muligheder for uddannelse: en to-årig uddannelsesprogram på et hospital, et to-årigt program på et EF college eller teknisk skole eller et fireårigt program på college eller Universitet.

Instruktioner

• Beslutte, hvilken indstilling du ønsker at følge.

• Anvende et akkrediteret program. En liste over godkendte programmer er tilgængelige på arrt.org.

• Komplet kurser i fag som anatomi, fysik, biologi, stråling sikkerhed, edb-teknologi, samt psykologi og kommunikation. Komplet hands-on kliniske uddannelse rotationer, som vil give dig virkelige muligheder for at hjælpe patienterne og lære. To-årig og 4-årige grad programmer vil også kræve yderligere kurser uden for videnskaberne at udvide din uddannelse og udsætte dig for emner som litteratur, matematik, kunst eller fremmedsprog. Tjekke din ønskede program for dens specifikke krav, som hvert program kræver forskellige mængder af kursusaktiviteter.

• Få din certificering eller grad efter eksamen fra programmet.

• Opretholde din certificering af din videreuddannelse og registrere hvert år med den amerikanske registreringsdatabasen af radiologiske teknologer.

Tips & advarsler

  • Sørg for at følge kræves tidsfrister for ansøgning til programmer. Mange programmer følger en bestemt tidslinje i kalenderen - eksempelvis gennemgår ansøgninger i foråret, at acceptere ansøgninger om sommeren, og byde nye studerende i efteråret. Planlægge på forhånd at sikre du har tid nok til at fuldføre alle processer skulle gælde for et program.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com