Hvordan til at tabe i Utah

10/05/2010 by admin

Hvordan til at tabe i Utah

Overvægt kan medføre tab af selvværd og sundhedsmæssige problemer og generelt reducere kvaliteten af dit liv. Hvis du er overvægtig og lever i Utah, er der flere muligheder, som du kan overveje i vægttabet. Nogle af disse omfatter kirurgi, vægttab lejre og kursteder.

Instruktioner

• Gå vandreture. Hvad kunne være en mere naturlig måde at tabe sig i Utah? Mellem Bryce Canyon, Arches Canyonlands og Monument Valley i Utah har nogle af de smukkeste og mest barske vandreture, som landet har at tilbyde. Tilbringe en dag eller endda et par dage vandring er en effektiv kalorie-brænder og en måde at lindre stress.

• Gå skiløb. Utah har et dusin forskellige skisportssteder i hele staten, og langrend er en af de bedste kalorieindhold brændere der er. Denne sport er let at lære og vil give dig en full-body workout samtidig øge dit stofskifte, på grund af den høje højde.

• Gå til kirurgisk vægt tab midt i Utah. Dette er en gren af Salt Lake Regional Medical Center. Det giver kirurgisk tilgange til at hjælpe med vægttab. Nogle af disse procedurer omfatter Roux-en-y Bypass, gastric banding og Ærme gastrektomi. Vægttab som følge af disse procedurer er øjeblikkelig og permanent.

• Gå til et vægttab lejren. Hvis du kan lide at svede det ud, tilbyder Utah's Live-In Fitness Camp uddannelsestjenester. Gæsterne er tildelt deres egen studio suite. Tilgang til vægttab er en samlede livsstil makeover, som omfatter fuldstændig test af din krop, uddannelse om ernæring og fem til syv timers daglig motion. Du er støttet af en professionel uddannelse stab af personlige trænere og sundhed koordinatorer, der er alle godkendte og certificerede. I 2011 starter priser ved $5.500 for en uge, $9.000 for to uger, $11.000 i tre uger og $14.000 til fire uger.

• Tilmeld dig Fast Track slankeprogram på Green Valley Spa i St. George, et program, der omfatter en fitness-ordning, medicinske tests, ernæringsmæssige uddannelse og, om nødvendigt terapi. Målet med dette system er at miste et pund om dagen, og spaen garanterer, at du vil miste 20 pounds i tre uger hvis du tilmelder dig den 23-dages program--som koster $995 (plus omkostningerne ved et All-Inclusive fornyelse pakke ophold af mindst syv dage, som vil sætte dig tilbage mindst en anden $4500) fra 2011.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com