Hvordan påvirker foruroligende sundhed?

01/02/2011 by admin

Kronisk Worry er en hovedpine--bogstaveligt

Bekymring kan påvirke dit helbred på flere måder. Alle har noget at bekymre sig om i det mindste noget af tiden men der er nogle mennesker, der bekymre sig konstant. Kronisk bekymrede kan bogstaveligt talt bekymre sig selv ihjel. Når en person er i en tilstand af kronisk bekymring kan være forhøjet blodtryk. Dette kan være farlig, især for en person, der lider af forhøjet blodtryk betingelse. Hovedpine kan skyldes stigning i blodtrykket forårsager smerter, ubehag og muligvis mere worry, som holder cyklus i gang.

Worry påvirker din appetit

Mennesker, der bekymre sig konstant kan ikke spiser ordentligt. Mangel på ordentlig ernæring kan føre til vitamin og mineral mangler såvel som andre betingelser. På bagsiden, nogle kronisk bekymrede kan spise for meget. Spise for meget eller spiser de forkerte slags mad kan være meget usundt. Folk har tendens til at binge spise på fastfood og forarbejdede snacks, som kan resultere i højt kolesteroltal. Overspisning til overskydende kan føre til fedme, som kan øge ens risiko for at udvikle en bred vifte af sundhedsmæssige betingelser.

Bekymre dig holder du op om natten

Bekymrede tendens til at have søvnbesvær og kan lide af søvnløshed. Utilstrækkelig søvn kan forårsage fysisk og mental udmattelse. Mangel på søvn kan også forårsage hovedpine, tab af appetit, øje stamme og mental forvirring. Uden ordentlig søvn fungerer sind og krop ikke korrekt. Mangel på søvn hæmmer koordinering, motoriske funktioner og koncentration. Når du ofrer søvn ofrer du godt helbred, da tilstrækkelig søvn er nødvendig for din krop og sind til at fungere ordentligt. Kort sagt, bærer mangel på søvn kroppen.

Bekymring kan føre til dårlige vaner og dårligt helbred

Mennesker, der bekymre sig konstant kan blive udsat for misbrug. Mennesker der er i en tilstand af kronisk bekymring er også i en tilstand af kronisk angst. De kan henvende sig til alkohol eller narkotika i et forsøg på at lindre angst. De kan starte med bare en drink til at hjælpe dem sove og inden længe bliver det et fast ritual. De kan ende med alkoholindtagelse overdrevent. Rygning er en anden vane, som folk ofte henvende sig til i et forsøg på at lindre angst. De kan også begynde at bruge ulovlige stoffer. Ikke enhver person, der er en kronisk bekymrede vil bruge narkotika, alkohol eller endda røg men den eventuelle panik, der kan forårsage overdreven bekymring kan medføre nogle folk ind på vej. Kronisk bekymrede, der drikker alkohol, røg eller bruge andre stoffer fare for deres sundhed ved at gøre dette. Alkoholforbrug kan føre til skrumpelever leveren, nyreskader og andre betingelser. Rygning kan medføre lungekræft, emfysem og hjerte-karsygdomme samt andre lidelser. Bekymring kan påvirke din følelsesmæssige sundhed af fører til depression, angst angreb og andre stress relaterede lidelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com