Virkningerne af nikotin på kroppen

04/27/2010 by admin

Sygdomme relateret til rygning og nikotin dræbe over 400.000 mennesker hvert år, ifølge American Lung Association. Kroniske sygdomme såsom emfysem og bronkitis påvirke alvorligt en persons livskvalitet. Desværre, det er kun to af sygdomme forårsaget af nikotin. Den gode nyhed er, at mange af virkningerne af nikotin er reversibel. American Cancer Society rapporter, et år efter afslutning, risiko for at udvikle hjertesygdom er sænket med 50 procent.

Hjerte

Hjertet reagerer straks til nikotin. Straks, kan ændringer i hjertefrekvens og blodtryk spores. Det ændrer vejrtrækning mønstre ved at påvirke respiratorisk nerver. Nikotin indsnævrer arterier og reducerer mængden af ilt i blodet.

Lungerne

The American Lung Association rapporter at lungesygdom tegner sig for 73 procent af rygning-relaterede sygdomme. Rygning forårsager kronisk bronkitis, lungesygdom og fremmer væksten af kræftceller i lungerne.

Blodtryk

Nikotin i cigaretter og andre tobaksvarer forårsager arterier til at snøre. Som et resultat, hjertet slår hurtigere og blod pres stiger. Efter år, kan påvirker af nikotin på blodtrykket forårsage hjerteanfald, slagtilfælde og andre kroniske sygdomme.

Hjernen

Inden for otte sekunder af indånding cigaret røg når nikotin hjernen. Nikotin lægger på receptorer i hjernen, der påvirker humør, appetit og hukommelse. Vigtigst, aktiveres en del af hjernen, der styrer fornøjelse og belønning, at trække mere vanskeligt.

Passiv rygning

Halvdelen af røg produceret af en cigaret er faktisk indåndes af mennesker i nærheden af en ryger. De udsættes for nikotin, selvom de ikke cigaret eller en cigar rygere, kan udvikle uregelmæssig vejrtrækning mønstre, højt blodtryk og lungesygdom. Center for forebyggelse af stofmisbrug rapporterer, at børn af forældre, der ryger absorberer mindst to gange mængden nikotin i forhold til børn med forældre, ikke-ryger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com