Hvordan man kan hjælpe nogen med OCD, der er i fornægtelse?

12/23/2010 by admin

Obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD) er defineret ved tilbagevendende og uønskede tvangstanker, der resulterer i kompulsiv adfærd. Kompulsiv adfærd blive ritualer, der skal følges for midlertidigt at styre de forstyrrende tanker. Hvis personen med OCD er dit barn så mange i foranstaltninger her er gyldig, men du skal tage kontrol uanset deres benægtelse. Voksne skal gavn for tid og forståelse, der gør det muligt for dem at se problemet i øjnene.

Instruktioner

• Respektere benægtelse. Du kan ikke påtvinge en voksen, der ikke erkender deres behov for hjælp. Indse, der er mange grunde til nægtelse, der formentlig bidrager til det samlede problem. Han kan ikke forstå, hvorfor han er tvunget til at følge ritualer og blive forstyrret at han ikke kan styre sine tanker og adfærd. Han kan være bekymret for stigmatisering eller afvisning. Han kunne være bange om alle de "hvad nu hvis'er."

• Lær om OCD. Den eneste måde du vil være rustet til at hjælpe er at lære alt, hvad du kan om OCD. Den første ting du behøver at vide er, at OCD er en angst. Kompulsiv adfærd eksisterer for ét formål og det er for at minimere angst.

• Kontakt en mental sundhedsprofessionel. Mennesker med OCD forsøge ofte at medtage andre, især familiemedlemmer, i deres kompulsive ritualer. Det er vigtigt at undgå deltager. Dette vil være en af dine største udfordringer, fordi det er ofte lettere at opfylde end for at sige nej og stå resulterende vrede, argumenter og mere intens insisteren, du deltage i. Det vil hjælpe for at tale med en OCD-specialist, der kan tilbyde vejledning om administration af disse vanskelige interaktioner.

• Forbliver patienten. Det er svært at forstå et niveau af angst, der er så ekstrem og forårsager sådan nød, at han skal forsøge at styre resultater gennem kompulsiv adfærd. Indse, at ingen mængde af skubber eller argumenterer fra du vil ændre, hvad han mener han skal gøre for at overleve.

• Uddanne den person, der er i benægtelse. Dette bør ske gradvist, med venlighed og uden pres eller krav. Give ham brochurer, bøger og links til hjemmesider, så han kan begynde at lære om OCD. Da han begynder at forstå symptomerne, angst bag dem, og at der er vellykkede behandlinger, kan han begynde at identificere sine problemer. I denne håber måde han kan efterlade benægtelse og se gennem behandling.

• Yde støtte. Altid være ærlige, ikke trivialize eller lyde fordømmende. Undgå forsøger at grunden væk deres ritualer, i stedet diskutere deres frygt og bekymringer. Tale om, hvad du ser, og hvad du har lært om OCD. Forsikre ham, at du vil være der for støtte uanset om det betyder at foretage udnævnelser, gå med ham til lægen, eller blot at være til rådighed til at tale.

• Opmuntre ham til at besøge en familie læge. En familie læge er mindre truende end en mental sundhedsprofessionel, og der er det bedste første skridt at tage, fordi det er vigtigt at udelukke medicinske tilstande.

• Praksis self care. Det vil tage tid og det er svært at stå ved rimelige forventninger uden at presse for hårdt. Nogle gange vil udfordrende adfærd være mere end du kan nå. Sørg for at tage sig af dig selv, finde tid til at opdatere, drage fordel af professionel rådgivning og forsøge at bevare dine normale aktiviteter.

Tips & advarsler

  • Husk, at personen med OCD har behov for at følge en stiv rituelle mønster. Han vil være meget resistente til at ændre, især da enhver ændring øger den allerede ulideligt højt niveau af angst.
  • Genkende når skal handle. Der kan komme et tidspunkt, når du ikke længere kan vente for ham at erkende sine OCD. Hvis hans tvangshandlinger forårsager skade, eller hvis han ikke fungerer i det daglige liv derefter søge professionel rådgivning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com