Hvad er Human T-celle Lymphotropic?

12/28/2010 by admin

Human T-celle lymphotropic er en hvide blodlegemer sygdom, der kan overføres gennem seksuel kontakt eller uhygiejniske drug nåle. Det påvirker en meget lille procentdel af befolkningen, og fleste af dem, der har det er ikke i fare for at blive faretruende syg.

Identifikation

Human T-celle lymphotropic er en virus, der angriber de hvide blodlegemer, forårsager skader på immunsystemet. Det er en sjælden tilstand, der primært rammer stiknarkomaner, der deler kanyler, mennesker, der har en høj mængde af seksuelle partnere og folk, der har en historie med sygdom syfilis. Det kan også gives til et barn fra deres mor gennem modermælken.

Effekter

I mange tilfælde af human T-celle lymphotropic, kan vedkommende transporterer sygdommen ikke vise nogen symptomer overhovedet. Folk kendt som asymptomatiske bærere kan synes helt raske samtidig med human T-celle lymphotropic i deres blodbanen. Den eneste måde betingelsen kan påvises i asymptomatiske bærere er gennem regelmæssige blodprøver.I andre tilfælde kan der være symptomer der involverer benene. Muskel kramper i benene, uforklarlige stivhed, eller ømme benmuskler kunne alle være symptomer på betingelsen.Der er ingen kur for human T-celle lymphotropic, og når en person er diagnosticeret med betingelsen de bære det for resten af deres liv.

Betydning

Human T-celle lymphotropic udvikler sig til en alvorlig medicinsk tilstand i mindre end 5 procent af de mennesker, der har det.I sjældne tilfælde, kan voksen T-celle leukæmi udvikle, som er en kræft i blodet. I andre tilfælde kan rygmarven blive irriteret, hvilket kunne føre til et tab af blærekontrol og en uforklarlige tab af følelse og styrke i benene.

Funktion

Kontrakt human T-celle skal lymphotropic der være en udveksling af kropsvæsker. Sygdommen er båret af blod, sæd og modermælk. Fælles daglige kontakt som Kramme og kysse vil ikke passere betingelsen fra én person til en anden. Nysen og hoste er heller ikke nok til at videregive en human T-celle lymphotropic infektion.

Overvejelser

Human T-celle lymphotropic omtales også som HTLV, som står for humant T-celle lymphotropic virus. Der er varierende grader af HTLV, men de mere almindeligt kaldes HTLV-I.Ifølge britiske Health Protection Agency sket HTLV-I med menneskeheden i muligvis tusinder af år. HTLV-I er kendt for at være de mere aktive HTLV betingelser som den potentielt kan forårsage en infektion i øjet, arthritis i leddene, og hududslæt kaldes dermatitis. Men disse forekomster er yderst sjældne, og de fleste mennesker, der bærer HTLV-I har ingen idé om de har det.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com