Sådan skal du tage kanel blad olie

08/26/2010 by admin

Sådan skal du tage kanel blad olie

Kanel blad olie udvindes af blade af kanel træet, som vokser i Sri Lanka, Indien og Madagaskar. Mens det er almindeligt anvendt i den farmaceutiske industri, tandpleje, mad og parfumer, er det måske bedst kendt for sine helbredende egenskaber og sin tilstedeværelse i traditionel folkemedicin. Kanel blad olie menes at hjælpe influenza samt almindelig forkølelse, gigt, vorter og virusinfektioner. Naturligvis disse påstande er ikke blevet verificeret af FDA, men prøv det selv.

Instruktioner

• Brænde eller fordampe olien og indånde den for at lindre forkølelse, bronkitis eller luftvejsinfektioner. Kanel er en varm krydderi, der hjælper til at oplive sanserne og løfte spiritus.

• Blande ind i en creme eller massageolie. Kanel blad olie, der anvendes på denne måde kan lette muskel og ledsmerter forbundet med gigt og gigt.

• Fortyndet kanel blad olie i bath at opleve lindring af bronkitis, diarré, kulderystelser, infektioner, influenza, gigt og arthritis. Kanel blad olie er effektive til at bekæmpe off infektion på grund af sin antiseptiske egenskaber. Det kan berolige kvalme og opkastning, og støtte sund fordøjelse.

Tips & advarsler

  • Kanel olie blander godt med nellike, koriander, Kardemomme, røgelse, ingefær, grapefrugt, lavendel, rosmarin og timian.
  • Kanel blad olie bør undgås under graviditet, da det er kendt for at fremme blødning.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com