Oplysninger på Shaklee vitaminer

12/03/2010 by admin

Oplysninger på Shaklee vitaminer

Det giver mening at bekymring over sundhedsspørgsmål ville køre op vitamin salg, og det har. Måske er dette hvad tillader Shaklee at prale, at det er i øjeblikket "nummer et naturlige ernæring virksomhed i USA."

Historie

"Vitaliseret mineraler" var blandt verdens første multivitaminer. De blev skabt i 1915 af Dr. Forrest C. Shaklee, der grundlagde virksomheden i 1956.

Typer

Shaklee har en vitamin for alle. Ud over grundlæggende daglige vitaminer er der specialiserede regimer for mænd, kvinder, børn og seniorer. Der er endda en certificeret kosher linje.

Funktioner

Alle Shaklee vitaminer er naturlige, og selskabet kompenserer 100 procent af sine drivhusgasemissioner til nul indflydelse på den globale opvarmning.

Fordele

Dr. Shaklee planlagt for hans vitaminer til at hjælpe folk på to måder: ved at forbedre deres sundhed og ved at tilbyde dem en måde at tjene penge.

Overvejelser

Da Shaklee en multilevel marketing virksomhed, sælges dens vitaminer kun gennem forhandlere. Ikke alene kan det være besværligt, men det kan forklare kendsgerning at Shaklee vitaminer er prissat højere end dem på apotek.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com