Hvordan du forny førstehjælp & CPR

09/26/2010 by admin

Hvordan du forny førstehjælp & CPR

Enhver, der har siddet gennem en førstehjælp og genoplivningsudstyr certificering klasse ved, at det kan vare hele dagen, afhængig af læreren. Heldigvis, du behøver ikke at sidde gennem en af disse klasser hvert år for at opretholde certificering. Der er et par muligheder for dig hvis du kan huske dine færdigheder.

Instruktioner

• Ringe organisationen hvor din første certificering blev erhvervet. Vælg mellem det amerikanske Røde Kors og American Heart Association hvis du har glemt, da disse er nationalt anerkendte organisationer.

• Har dit certifikat fra sidste år til at bevise, at du tidligere har godkendt. Kalde den organisation, certificeret du og bede dem om at genoptrykke certifikatet, hvis du har mistet den. Være parat til at betale et lille gebyr for at få dem til at sende dig et nyt certifikat.

• Spørg CPR/FIrst støtte klasse manager på din valgte organisation Hvis du kan udføre en "udfordring". Ved, at en udfordring består af generobrede den skriftlige prøve og udføre CPR/first støtte færdigheder foran en certificeret instruktør.

• Indstil udnævnelsen langt nok i fremtiden at tillade studietid. Bruge den manual, du fik i dit første certificering klasse læse over CPR og førstehjælp færdigheder. Øv dem sikkert på en ven, hvis det er nødvendigt.

• Ankomme til din udfordring, tage den skriftlige prøve og udføre dine færdigheder foran en instruktør. Betale et gebyr på $55 til $65, afhængigt af organisationen. Modtage dit nye certifikat.

• Hvis du ikke længere besidder de færdigheder du har brug for, tilmelde dig en ny CPR/first støtte klasse. Ringe organisationen, give dem dit navn og satte et depositum, hvis det kræves. Betale samme gebyr, som du ønsker for den udfordring og tage klassen. Modtage dit nye certifikat.

Tips & advarsler

  • Husk at certificeringer fra visse organisationer holder længere end andre. American Heart Association attesterer i øjeblikket CPR færdigheder i to år, mens det amerikanske Røde Kors attesterer for én. Førstehjælp færdigheder er typisk certificeret i tre år. Ikke forny dit certifikat, indtil du har til, eller du vil betale for noget, før du har brug for det.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com