Sådan får du min EMR

12/09/2010 by admin

Mange læge kontorer og hospitaler brug elektroniske patientjournaler (EMR), som er gemt på en computer serveren, i modsætning til skrevet medicinske journaler. Patientens og værger er i stand til at anmode om en kopi af deres patientjournal eller deres børns medicinsk registrerer når som helst efter Health Insurance mobilitet og Accountability Act af 1996 (HIPPA) privatlivets fred og sikkerhed. Disse skal indgives af hver medicinsk udbyder, som du har set eller ønsker at modtage poster fra.

Instruktioner

• Besøge eller ringe til din læge kontor for at bestemme deres politik om at få en kopi af din medicinske journaler.

• Indsende en skriftlig anmodning eller udfylde udbyderen registrerer anmodning samtykkeerklæring. Betale kontoret for poster, hvis det kræves. Nogle kontorer vil kræve dette, hvis posterne er kun til personlig brug, men vil ikke hvis de er nødvendige for en medicinsk henvisning til en anden læge.

• Tillad Kontoret den nødvendige tid til at udskrive kopier af dine EMR. Hver kontor vil normalt have en politik på længden af tid til at have disse poster, der er tilgængelige for dig, normalt overalt fra fem til ti bankdage.

• Afhente din medicinske journaler fra lægens kontor eller anmode om, at de skal faxes til dig.

Tips & advarsler

  • Hvis du anmoder om poster for en anden voksen, skal du have en medicinsk fuldmagt underskrevet af patienten giver du tilladelse til at gøre dette.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com