Hvordan at kontrollere pH Balance

04/22/2010 by admin

Selv om milde udsving i din krop pH niveau er normale, kan moderat til svær udsving foreslå at en negativ helbredstilstand er til stede. Ved at kontrollere din pH niveau over en periode på flere dage, kan du identificere eventuelle mønster af lave eller høje pH-niveauer, der muligvis indikation betingelser såsom udvikling af nyresten, infektioner eller gigt. Du kan få en at-home kit og afprøve din pH niveauer i private.

Instruktioner

Processen

• Køb at-home urin test strips; indsamle en første morgen urinprøve for at teste. Sætte urin test strip i stikprøven for gang periode angivet på testkits instruktioner.

• Fjerne teststrimlen fra urinprøven. Undersøge linjen test på stribe for pH niveauer og sammenligne farvekode til farvekodning strip for at bestemme din pH niveauer. Notér pH niveau vifte med en pen og papir. Kontrollere hvis din pH niveauer er normal, som er angivet af en vifte af nul til syv.

• Gentag pH niveau test dagligt i tre til fire dage, og gøre et notat af pH niveauer du får. Vedvarende høje eller vedvarende lave pH niveauer behov for yderligere evaluering af din læge.

• Tjek din pH niveau at se hvis det er højere end syv; Dette kan indikere, at der er for meget basisk i din urin indhold. Besøge en læge, hvis du har mistanke om at din høj pH niveau er forårsaget af en helbredstilstand, eller hvis du har en pH-niveau i høj intervaller i en periode på flere dage; højere pH niveauer kan indikere tilstedeværelsen af infektion eller kan afspejle, at du har opkastning, hvis du er i øjeblikket syge.

• Check at se, om din pH-niveau er under syv, hvilket tyder på, at din urin indhold er sure. Tag testen igen på daglig basis i tre til fire dage; Hvis du fortsætter med at få lav pH niveau resultater, skal du muligvis en medicinsk vurdering at udelukke en let feber, høj feber, udvikling af urinsyregigt eller nyresten.

Tips & advarsler

  • Overveje ændringer i din kost, der kan afspejle en lav eller høj pH niveau; en vegetarisk kost kan hæve pH niveauer i kroppen og kan forklare en høj pH niveau test. Tror om hvilken medicin du tager fordi de kan påvirke resultatet af en pH test. Lægemidler indeholdende alkaline eller producerer basisk kan påvirke en pH niveau test. Gentag pH test på samme tidspunkt hver dag--første ting om morgenen - at få den mest præcise vurdering muligt.
  • Ikke ignorere ekstreme udsving i pH-niveauer, og hvis du har lav eller forhøjet pH niveauer, søge lægehjælp til at genoprette kropslig sundhed. Nogle betingelser, der er angivet med lav og høj pH niveauer kræver specielle medikamenter og behandlinger til at afhjælpe. Gigt og nyresten kan forværre uden lægehjælp.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com