Behandlingsplaner for Depression

12/17/2010 by admin

Behandlingsplaner for Depression

Depression er en psykisk lidelse, der plager sine ofre med barske symptomer. Fælles indikatorer for depression er søvnløshed, oversleeping, håbløse og hjælpeløse følelser, manglende evne til at koncentrere sig, ukontrollable negative tanker, irritabilitet og selvmordstanker. Hvis du er deprimeret, er søger umiddelbar behandling stærkt anbefales. Din læge kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke behandlingsplan er ideel for dig.

Psykoterapi

Hvis du er deprimeret, kan psykoterapi hjælpe dig i en variation af måder. Ved at lære dig de nødvendige færdigheder til at kæmpe din depression, kan psykoterapi stoppe dine symptomer fra at vende tilbage. De tre mest almindelige typer af psykoterapi, der anvendes til at bekæmpe depression er kognitiv adfærdsdata terapi, interpersonelle terapi og psykodynamiske terapi.

Gennem kognitiv adfærdsterapi lærer du at justere tanker udløser følelser og adfærd som følge af din depression. Ændre, hvordan du tror, kan du ændre, hvordan du reagerer på situationen. Din terapeut vil fungere som din support-system. Ved fastsættelsen af dine mål, kan hun hjælpe dig med at nå målene.

Depression har tendens til at skabe ravage på offeret og dem tæt på hende. Interpersonelle terapi løser konflikter, konflikter og sorg som følge af interpersonelle begivenheder. Det er en kortvarig terapi behandling for depression, der omfatter 20 Times ugentlige sessioner. Interpersonelle terapi adresser en eller to af de vigtigste spørgsmål, der er knyttet til din depression.

Psykodynamiske terapi udnytter analyse. Terapeuten antager en næsten usynlig rolle. Dette gør det muligt for patienten at lade sine følelser ud, ved hjælp af terapeuten som et tomt lærred. Terapeuten absorberer alle de oplysninger, hun samler fra patienten. Så skal hun finde en rentabel metode til at lære patienten at håndtere sit eget følelsesmæssige lidelser.

Medicin

Depression medicin annonceres almindeligvis, dog er det stærkt anbefales, at du konsultere din læge til at afgøre, om de er rigtige for dig. Medicin kan hjælpe med at lindre nogle af dine depressive symptomer, men de er ofte ledsaget af bivirkninger og ikke altid udrydde roden af depression. Din familie læge kan ordinere antidepressiva, men du bør opsøge andre muligheder. Spørg din læge om en henvisning til en mental sundhedsprofessionel (psykiater) der kan finde ud af, hvis du har brug for medicin eller bare en terapeut. Hvis du har brug for medicin, vil din læge sandsynligvis ordinere du med antidepressiv medicin. De mest almindeligt ordineret antidepressiva er Prozac, Luvox, Zoloft, Paxil og Lexapro.

Livsstilsændringer

Gør ændringer i din livsstil kan hjælpe til at lindre din depression. Sammen med lindre din depression, kan ændringer i livsstil stoppe din depression fra tilbagevendende. Udøver kan styrke din krop og sind. En simpel rutine, såsom jogging hver dag i 30 minutter omkring dit nabolag, kan forny din spiritus.

Spise balanceret måltider er også godt for din fysiske og mentale velbefindende. Din daglige kost bør omfatte kulhydrater, frugt, grøntsager, mejeriprodukter og proteiner. Få nok søvn hver dag som fattige søvnmønster negativt påvirker dit humør. Opretholde tætte bånd med familie og venner. Deltage i en støttegruppe, hvor du kan knytte bånd til andre oplever depression såvel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com