Paxil & vægttab

10/18/2010 by admin

Paxil er en medicin anvendes til behandling af depression hos personer, og er klassificeret som en selektiv serotonin reuptake hæmmere (SSRI). Paxil virker ved at genskabe balancen i serotonin, et naturligt stof i hjernen, som bidrager til at forbedre visse humør problemer, som anført af drugs.com. Mens tager Paxil kan lindre depression i patienter, har det også vist sig for at støtte i vægttab.

Historie

Paxil patentet blev købt af GlaxoSmithKline i 1980 ' erne, og er ordineret til behandling af depression, obsessiv-kompulsiv tilstand, angst, såvel som andre betingelser. Paxil, også kendt i generisk form som paroxetin, skal ordineres af en læge.

Fakta

Hvordan tillader Paxil faktisk patienter til at tabe sig? Efter års forsøg og forskning, er blevet opdaget, at Paxil kan øge hastigheden af stofskiftet i nogle mennesker uden at ændre daglige kalorieindtag. Paxil har også været forbundet med kvalme, diarré og opkastning, som er forbundet med tab af appetit og eliminering kan føre til vægttab.

Typer

Paxil, molecularly made up of C19H20FNO3, is available in several different forms and strengths, as indicated by medical-look.com. Den oprindelige formel kommer i 10mg / 5ml suspension, 10mg tabletter, 30mg tabletter, 40mg tablet, og 20mg tabletter. Paxil formel CR administreres i 12,5 mg tabletter, 25mg tabletter og 37,5 mg tabletter. Generiske former for Paxil er regelmæssigt udleveres af apoteker, og mens den samme styrke vil blive givet, farve og form af den faktiske pille kan variere fra mærke form.

Forventninger

Hvis du har et af de krop kompositioner, der giver mulighed for vægttab på dette stof, er resultater blevet rapporteret af GlaxoSmithKline at være et pund vs mindre mængder med patienter der fik placebo. Dette vil afhænge af de bivirkninger, der opstår, og hvis du er i stand til at bo i overensstemmelse med din sædvanlige kost. Desværre, ikke alle patienter vil tabe sig mens de tager denne medicin, men du kan være tilfreds, vel vidende, at du undgår kendte bivirkninger.

Risici

Paxil, er ifølge GlaxoSmithKline, klassificeret som en kategori D stof. Langt, dette er muligvis den mest alvorlige klassifikation, da det betyder, at i undersøgelser af gravide kvinder denne medicin har påvist en risiko for det menneskelige fosteret. Nogle kvinder, der har taget dette stof under graviditet afsløre problemer, såsom hjerteproblemer i deres små børn, som har været knyttet til Paxil. Hos nogle patienter steget Paxil depression og selvmord. Sørg for at tale med din læge før du tager Paxil for vægttab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com