Hvordan til at identificere symptomer på Juvenile Diabetes

05/12/2013 by admin

Hvordan til at identificere symptomer på Juvenile Diabetes

Juvenil diabetes eller Type 1 diabetes, påvirker omkring 3 millioner mennesker i USA De fleste af dem er diagnosticeret før en alder af 30 og størstedelen er diagnosticeret som børn. Juvenile diabetes er en sygdom, der opstår, når kroppens autoimmune system angriber insulin producerende celler i bugspytkirtlen. Insulin er et hormon, der tillader kroppen at behandle glucose eller sukker i de fødevarer, du spiser. Uden det, sukker ophobes i blodet og vil til sidst begynde at ødelægge vitale organer i kroppen. Hvis venstre ubehandlet, kan det i sidste ende føre til en koma og død.

Instruktioner

• Du må ikke forveksle symptomerne med dem af andre lidelser. For de fleste forældre, kan det være meget svært at spotte juvenil diabetes symptomer, som de kan være gradvis. De fleste folk er vant til at høre om overdreven tørst og hyppig vandladning, når det kommer til diabetes. Mens de er faktisk symptomer, er der andre, der kan forekomme, at forældre kan overse på grund af manglende information.

• Betale meget opmærksom på dine børn på daglig basis. Et barn med Type 1 diabetes vil ofte tabe sig trods spise meget godt. I virkeligheden, kan han være meget sulten og kunne spise hele dagen og stadig ikke være tilfredse. I stedet for at få vægten fra den mad, han spiser, vil der forekomme vægttab. Dette skyldes, at kroppen begynder at bruge op fedt lagret for at få energi, det ikke er at få fra organerne, på grund af manglen på insulin. Du bør bemærke, at når blodsukkeret er højt for en længere periode, et barn kan også klage over sløret syn. Han kan have svært ved samtidig arbejder på sin computer eller læser bord i klassen.

• Se dit barns aktivitetsniveau. Børn vil være mere træt end normalt, selv lidt sløv. Barnet skal sove mere og det kan tage ham meget mere energi til at få tingene gjort.

• Bemærker nogen alvorlige ændringer i dit barns adfærd. Han kan vise flere aggression eller humørsvingninger. Når hans blodsukkerniveauer er høje, vil dit barn ofte opleve ændringer i hans normale adfærd. Forældre normalt tilskrive dette til mange andre ting, men kan ikke, det kan være relateret til en diabetes diagnose.

• Rapport symptomer på barnets børnelæge. En simpel urin test eller glucose meter vil angive høje niveauer af sukker og blodprøver kan bekræfte diagnosen.

• Lyt til besværet vejrtrækning. Når Ketoner er til stede i kroppen, vil besværet vejrtrækning og en frugtagtig ildelugtende ånde være mærkbar. Ketoner er syrer, der ophobes i blodet på grund af mangel af insulin, der gør glukose ophobes i blodet. Ketoacidose kan opstå, når der er høj grad af ketoner i kroppen. Det er en meget alvorlig tilstand og skal behandles på hospitalet.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at bemærke, at Type 1 diabetes ikke er forårsaget af at spise for meget eller ved at være fedt eller inaktive. Det kan ikke undgås.
  • Disse symptomer kan være meget svært at lægge mærke til i første omgang, men som tiden går, de kan ikke ignoreres. Desværre vil selv praktiserende læger ofte i første omgang misdiagnose denne sygdom, fordi de præsenterede symptomer er ofte influenzalignende og et barns urin eller blod kan ikke selv kontrolleres under en kontor besøg.
  • Type 1 diabetes er ikke vokset. Det er en kronisk sygdom som en kur endnu ikke er fundet.
  • Hvis du har mistanke om, at dit barn har nogen af disse symptomer, se den praktiserende læge så hurtigt som muligt. Tidlig indsats er bedst, som et barn med høj blodsukkerniveauer for en længere periode kan blive meget syge ret hurtigt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com