Sådan vælges en sygeforsikring selvrisiko

05/23/2013 by admin

At vælge den rigtige sygesikring fradragsberettigede er en tricky business, fyldt med faldgruber, men til kyndige forbrugeren, med lidt knowhow, rigtige sygeforsikring plan og en selvrisiko, der virker for dig og din familie ikke vil være svært at finde.

Instruktioner

• Hvis det er muligt, sammenligne forsikring planer og udbydere, før du sammenligne selvrisikoen. Nogle sygeforsikringsselskaber giver en bedre oversigt over services i mindre fradragsberettigede planer end andre virksomheder. Men hvis din sygesikring er forudsat af din arbejdsgiver ikke kan dette være en mulighed.

• Se på, hvad der tilbydes, og skriv en liste over fordele og ulemper for hvert niveau af fradragsberettigede. Liste information som egenbetaling beløb for hvert niveau og procentdelen af fordelen for hver type af pleje, såsom kontor besøg, akut pleje og receptpligtig medicin fordele.

• Finde ud af hvor meget planen vil faktisk koste dig for et år. Tilføj den månedlige præmie for 12 måneder og omkostningerne ved fradragsberettiget på hvert niveau. Som planlægger ender med at blive billigere?

Husk at tage højde for familiær faktorer. Hvis et familiemedlem har en løbende tilstand, såsom astma, diabetes eller svær allergi, som kan resultere i en masse udgifter til lægebehandling, kan en lavere selvrisiko være en sikrere løsning. Hvis hvert medlem af din familie har typisk brug at se lægen kun en gang om året en check-up, kan en højere selvrisiko for nødsituationer være mere acceptabelt.

• Beslutte, hvor meget du har råd til. Når du har besluttet, hvilken plan ser mest tiltalende fra en opsparing perspektiv, beslutte, hvis du har råd til de månedlige præmie hver måned. Nogle gange, så meget som du ønsker den lavere fradragsberettigede plan, er det bare ikke realistisk med dit månedlige budget.

Tips & advarsler

  • Check at se, om dit forsikringsselskab dækker forebyggende pleje adskilt fra fradragsberettiget. Mange forsikringsselskaber dækker forebyggende pleje udnævnelser, som godt-check besøg for børn og årlige eksamener for voksne, uden at røre fradragsberettiget.
  • Selv om din familie er sund, Sørg for din selvrisiko er inden for et overskueligt område. Indtræder et alvorligt sundhedsproblem, vil du ikke pludselig skal betale en $10.000 selvrisiko.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com