Hvad er Nasonex Nasal Spray?

08/09/2013 by admin

Nasonex er en recept næsespray, der anvendes til behandling af symptomer på nasal allergi. Nasonex næsespray kan bruges til både voksne og børn (på mindst to år af alder), og behandler både sæsonbestemte og flerårige symptomer. Spray skal træffes på grundlag af en gang om dagen. Nasonex er kendt for både beroligende symptomer på allergi, og også for at forhindre dem, før de selv opstår, så godt.

Symptomer på Nasal allergi

De vigtigste symptomer, der Nasonex behandler er løbende næse, kløende næse, overbelastning og nysen. Næsesprayen virker på symptomer, der er forårsaget af pet dander, græs pollen, træ pollen og støv mider.

Næsepolypper

Nasonex er også almindeligt anvendt til behandling af næsepolypper. Næsepolypper er bløde vækster i den indre næse eller inden for den nasale passager. De er en anden mulig synderen for nasal overbelastning. Spray kan mindske overbelastning, som disse polypper ofte årsag.

Tidsramme

Nasonex næsespray er bestemt til at anvendes én gang om dagen, hver dag. Relief bør fastsættes for hele dagen og natten. Tegn på forbedringer bør dukke op inden for 11 timer, maksimal. Også, ved fortsat brug af Nasonex spray, hver dag, de fleste mennesker skal opleve de optimale fordelene ved medicin inden for en eller to uger.

Fordele

Der er nogle fordele ved at bruge Nasonex næsespray. Nasonex anses for at være meget sikker grund, at det ikke vanedannende, det er ikke-vane formning, og det er duft-fri. Også indeholder det ikke nogen som helst alkohol. Det har ingen effekt på søvnmønster, og vil ikke resultere i søvnighed eller søvnløshed.

Bivirkninger

Som med enhver form for receptpligtig medicin, har Nasonex næsespray risiko for at forårsage nogle mulige bivirkninger. Bivirkninger af Nasonex er dog generelt milde. De mest almindelige er viral infektion, hovedpine, næseblod, hoste og ondt i halsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com