Hvad er fordelene ved en Inversion tabel for at strække indre organer?

10/29/2010 by admin

Fordøjelsesproblemer, og eventuelt en voksende talje, kan være forårsaget af naturlige flytning af indre organer på grund af tyngdekraften. Hængende på hovedet på en inversion tabel hjælper organerne, vende tilbage til deres normale position.

Virkningerne af tyngdekraften

Tyngdekraften tager til sidst sit vejafgift på kroppen, især når du indtaster midaldrende. Orgel prolaps opstår når de indre organer flytte nedad på grund af konstante tyngdepåvirkning. Dette forårsager indre overbelastning, så kroppen ikke fungere optimalt.

Fordelene ved Inversion

Inversion terapi tillader kroppen at strække ved at reducere virkningerne af tyngdekraften, at skabe plads til tarmene og andre organer. Dette aids i blodtilførslen til mave-tarmkanalen, hvilket øger fordøjelsen og bortskaffelse af affaldet, og bekæmper oppustethed. Ordentlig orgel justering og et sundt fordøjelsessystem også bidrage til at reducere taljen.

Ved hjælp af en Inversion tabel

Bruge en inversion tabel regelmæssigt vil bekæmpe virkningerne af tyngdekraften og orgel Skift uden fysiske øvelser eller vanskeligt yogastillinger. Tabellerne arbejde ved at tillade dig at sikre din lavere ben og frigive baglæns ind i en inverteret stilling.

Historie

Inversion terapi menes at have startet med Hippokrates i oldtidens Grækenland. Det har også været brugt i yoga praksis i århundreder.

Forholdsregler

Inversion anbefales ikke til personer med højt blodtryk, hjerte- eller kredsløbssygdomme lidelser, grøn stær eller andre øjenlidelser, Brok, øreinfektion, ben svaghed, en spinal skade eller dem, der er gravide eller fede. Konsultere din læge før du bruger en inversion tabel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com