Giftig skimmel forgiftning symptomer

06/02/2013 by admin

Der er mange typer af skimmel; de fleste er harmløse. Der er dog nogle forme, der kan vokse i dit hjem og udgør farlige sundhedsrisici for dig og din familie. Disse er blevet betegnet "giftige skimmelsvampe," selvom formene, selv ikke giftige. De producerer metabolitter, der producerer toksiner kaldes mykotoksiner. Mykotoksiner er en alvorlig sundhedsrisiko. Flere giftige mug forgiftningssymptomer kan føre til kræft, hjerteproblemer, kronisk bronkitis, indlæringsvanskeligheder og meget mere.

Mest farlige skimmelsvampe

Stachybotrys chartarum og Chaetomium er de mest farlige skimmelsvampe. De fører til alvorlige sygdomme som sklerose, blødning lungerne eller autoimmun sygdom.

Skimmelvækst

Skimmel vokser på fugtige områder, der indeholder ilt og noget at æde. I boliger, disse steder er badeværelser, fugtige kældre, køleskab drop bakker eller hvor der har været en VVS læk; det farligste sted er i gulve og vægge.

Psykiske symptomer

Symptomer af giftige mug forgiftning er talrige og kan også være symptomer på en anden lidelse. Du kan have mere end ét symptom. Psykiske symptomer er angst, hukommelsestab, personlighedsforstyrrelser og humørsvingninger.

Fysiske symptomer

Som de mentale symptomer, kan de fysiske symptomer være forårsaget af giftige mug forgiftning eller af andre lidelser. Disse symptomer er rystelser, halsbetændelse, hoste, rektal blødning, næseblod, mavesmerter, hovedpine og smerter i ekstremiteterne.

Beskyttelse

Beskytte et hjem fra skimmel kræver reparere eventuelle vandproblemer hurtigt, kontrol for vand pletter, at holde luftfugtigheden niveau lavt og holde sprinklere fra at ramme sidespor af dit hjem. For små områder af mug anbefales det for at rengøre med blegemiddel og vand; til store områder, skal en giftig skimmel ekspert kontaktes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com