Hvad er årsagerne til Hypertension hos ældre?

10/31/2010 by admin

Hvad er årsagerne til Hypertension hos ældre?

Hypertension oversigt

En klog læge sagde engang, "Hvis hver af os lever længe nok, vi vil alle have hypertension." Hvad han mente med denne udtalelse er, at nogle af årsagerne til forhøjet blodtryk (forhøjet blodtryk) er bragt langsomt men sikkert over den menneskelige levetid, hvilket resulterer i betingelser, hvor de fleste mennesker vil udvikle hypertension et tidspunkt i deres liv.

Hypertension er generelt klassificeret som enhver læsning af 140/90 eller større. Mest diagnosticeret hypertension er den primære type, hvilket betyder, at der er ingen kendt årsag til betingelsen. Nogle individer udvikle hypertension af sekundær type, hvilket betyder, at betingelsen kom på grund af anden sygdom eller tilstand.

Det kan synes at hypertension nyligt diagnosticeret i ældre ville blive klassificeret i den sekundære type, men der er ikke fundet dokumentation til støtte for der.

I aldersgruppen 80 + år, blev 75 procent fundet for at være hypertensive i Framingham Heart Study.

Arteriosklerose og aterosklerose

Dine arterier er de fartøjer, der fører iltet blod fra hjertet til resten af kroppen. Sund arteriel vægge er som et nyt stykke elastik---smidig, blød og elastisk. I løbet af en levetid væggene i arterierne bliver mindre kompatibel og er ofte siges at være "hærdning". Denne tilstand kaldes åreforkalkning.

Når fedt opbygge i og på arterievæggene, dette gør lumen af arterierne mindre og disponerer en person til blodpropper og hypertension. Disse bygge-ups kaldes plaques. Dannelsen af plaques i arterierne forårsager indersiden af fartøjer at blive mindre, kræver hjertet til at arbejde hårdere for at pumpe blod til kroppen med forhøjet blodtryk resultatet.

Behandling af Hypertension hos ældre

Behandling af hypertension hos ældre er lige så vigtig som behandling for tilstanden i nogen anden aldersgruppe. Alle, der spørgsmål rigtigheden af denne erklæring kun skal se på resultaterne af HYVET undersøgelsen ledet af Dr. Nigel Beckett i England med næsten 200 kolleger i 13 lande, at undersøge effektiviteten af behandling af hypertension hos ældre. Den gennemsnitlige alder for personer i undersøgelserne var næsten 84 år gammel.

Resultaterne af denne undersøgelse viste, at personer, der modtog effektiv behandling af deres hypertension var på 74 procent mindre risiko for at udvikle kongestiv hjerteinsufficiens (CHF) og 20 procent eller mere på mindre risiko for at udvikle et slagtilfælde eller døende enten fra kardiale komplikationer eller enhver anden årsag til døden. Disse er alle mulige komplikationer fra ukontrolleret hypertension.

En kost afbalanceret i næringsstoffer og kalorier og regelmæssig fysisk aktivitet er så stærkt anbefales for ældre som for enhver anden aldersgruppe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com