Hvordan man bruger en flydende ilt Tank

08/19/2013 by admin

Hvordan man bruger en flydende ilt Tank

Når ilt er udsat for ekstremt kolde temperaturer bliver det en væske. Ilt kan leveres via en komprimeret ilt tank, oxygen koncentrator eller et flydende ilt tank i hjemmet. Flydende ilt tank lagrer ilt som en væske. Når flydende ilt er varmet, bliver det til en gas, som en person kan puste i hans lunger med en nasal kanyle. En nasal kanyle er lavet af lange plastslanger og to stikben, der er indsat i næseborene. Det er vigtigt at forstå, hvordan at betjene dit flydende ilt leveringssystem og at tage visse forholdsregler, når du bruger ilt i hjemmet.

Instruktioner

• Placer din flydende ilt tank på et sikkert sted. Sørg for, at det ligger mindst 8 fod fra alle kilder til varme, et sted hvor der er ingen rod, fra materialer der kan brænde nemt, såsom kemikalier, beklædning og olieprodukter.

• Find ilt outlet på din flydende ilt tank. Tilslut din luftfugter (hvis du har en) til din flydende ilt tank, og derefter vedhæfte din nasal kanyle slanger til befugteren. I mangel af en luftfugter, skal du tilslutte din nasal kanyle slanger direkte til ilt outlet af din flydende ilt tank. Sætte nasal kanyle tænderne i din næse og justere det til at passe stramt omkring dit ansigt.

• Indstil flowmeteret på din flydende ilt tank til værdien flow sats foreskrevet af din læge. Indånd sørge for ilt strømmer gennem din nasal kanyle.

• Indlæg "Ingen rygning, ilt i brug" tegn på synlige områder af dit hjem og ved indgangen til dit hjem for at reducere risikoen for brand, som ilt understøtter forbrænding. Gemme dine flydende ilt tank i et godt ventileret område. Det frigiver små mængder af ilt i atmosfæren, når den ikke bliver brugt og ophobning af denne ilt kan forårsage brand.

Tips & advarsler

  • Ikke udsætte din hud for flydende ilt, fordi det kan brænde dig.
  • Ilt er en medicin; for meget eller for lidt af det kan forårsage en bivirkning. Ikke øge eller mindske din ilt strømningshastighed uden at konsultere din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com