Hvad er årsagerne til Petit Mal anfald?

10/24/2013 by admin

Petit mal anfald, eller fravær anfald, er forårsaget når nerveceller i hjernen fungere unormalt. Disse nerveceller kan ikke kommunikere ordentligt for en række årsager. I mange tilfælde er det vanskeligt at afgøre, hvorfor en person har haft en petit mal anfald, som får ham til at bryde sammen og ryste ukontrollabelt for kort tid.

Alkohol og stoffer

Alkohol, medicin eller en kombination af to kan oprette en kemisk ubalance i hjernen. Blande visse typer medicin kan resultere i kramper, ifølge WrongDiagnosis.com. Alkohol eller alkohol tilbagetrækning kan forårsage petit mal anfald inden for 48 timer.

Giftstoffer

Når giftstoffer såsom pesticider er indtaget, beslaglæggelser er kendt for at forekomme. Disse symptomer ledsages normalt af kvalme, muskelsvaghed, ukontrollabel tarme eller nedsat syn.

Atletik

Atleter med præ-eksisterende forhold såsom epilepsi er mere tilbøjelige til at opleve anfald mens aktiv. Hyperventilation og hedeslag øge risikoen for petit mal anfald.

Epilepsi

Anfald er et symptom på epilepsi, der er forårsaget af en ubalanceret niveauet af neurotransmittere, som kemisk videresender meddelelser i hjernen. Epileptiske anfald er mere almindelige i det voksende sindet af et barn end hos voksne.

Anden sygdom

Personer med diabetes, en historie af slagtilfælde, tumorer, Alzheimers eller andre sygdomme har en højere risiko. Hovedet eller rygmarvsskader bør overvåges og betragtes som i tilfælde af en petit mal anfald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com