Historien om Pranic Healing

05/03/2013 by admin

Historien om Pranic healing er indhyllet i mystik. For hundreder af år blev praksis og metodologi Pranic healere holdt hemmeligt for dem, at det hjalp for at bevare sin praksis og forhindre misbrug. I 1900-tallet blev Pranic healing en del af holistisk medicin og åndelig helbredelse i USA.

Historie

Pranic healing er tusinder af år gamle og spænder over kulturer og kontinenter. Fordi praksis er baseret på en healer brug af elementer luft, solen, jorden og guddommelige Prana (meditation og bøn), det naturligt udviklet flere steder og tilpasses hurtigt til nye Fællesskaber, når disse er indført. Over tid bruges rishier, kinesiske taoister og tibetanske munke (de mest fremtrædende kendte brugere af Pranic healing) Prana. Lektioner i Pranic healing var indhyllet i hemmelighedskræmmeri og kun undervises til et par, der var ansvarlige for passerer ned i praksis.

Betydning

Pranic healing er vigtigt, fordi det beføjelse gamle folk til at helbrede hinanden. Det skabte et system af respekterede mystiske healere med et følge af lægfolk, der var i stand til at overvinde deres lidelser, eller i det mindste mener, at de var ved at blive bedre. På grund af de religiøse konnotationer af Pranic healing, healere blev anset for at være tættere på Gud og derfor var en del af et kastesystem, der hjalp til struktur ældgamle civilisationer magt, religion og healing.

Funktioner

Pranic healing er processen med udrensning og energigivende patienter gennem menneskelig energi zoner for at helbrede deres lidelser. Kanalisering energi i såsom måde er en del af holistisk healing metoder og er en af de centrale temaer for Yoga og Ayurveda. En af de ældste bogholderiet Prana er i Yoga Sutras Patanjali. Mens Prana er betegnelsen for den energi, der er manipuleret med Pranic healing i Indien, er chi begrebet brugt i Kina for den samme væsentlige livskraft.

Tidsramme

Den nøjagtige dato, som Pranic healing begyndte er ukendt. Det er kendt at Pranic healing stammer i Østen (Indien, Kina, Japan og Egypten) og langsomt flyttet vest. I sidste halvdel af 1900-tallet blev det vedtaget af amerikanske holistisk healere sammen med andre østlige wellness praksis såsom yoga.

Geografi

Pranic Healing blev indført til USA på vestkysten. På grund af de store asiatiske indvandrerbefolkningen og den liberale politik i området, Pranic healing var i stand til at gå ud over de esoteriske grænser immigrant samfund og kom til at blive accepteret af amerikanerne. Master Stephen Co er en af de praktiserende læger, der har spredt Pranic healing i hele Californien siden 1980 og fik det til at blomstre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com