Hvordan fortæller jeg om fiskeolie er friske?

05/04/2013 by admin

Hvordan fortæller jeg om fiskeolie er friske?

Fiskeolie olie og fiskeolie kosttilskud er en god kilde til Omega-3 fedtsyrer. Med flere mærker på markedet, at vælge bedst og den friskeste er af fælles interesse for forbrugerne. Der er ingen parametre for effektivt at vælge fiskeolie. Der er dog nogle fælles fakta til at overveje ved køb, som vil hjælpe dig med at afgøre, om din fiskeolie er på sin friskeste.

Agt udløbsdatoer

Som med ethvert fødevareprodukt, medicin eller over-the-counter kosttilskud, altid læse etiketter og meget opmærksomme på den udløbsdato, der er fastgjort til dette produkt. Fiskeolie kosttilskud med en nylig eller tæt på udløbsdato, kan blive solgt til en nedsat pris; men ved at friskhed af produktet kan være lidt kompromitteret.

Fortæller af duftende

Brug din næse. Naturligvis vil fisk olieprodukter lugte "fishy." Men hvis lugten er offensivt tunge, chancer er olien ikke er på sin friskeste. Det samme gælder for fisk fødeemner. US News and World rapport Health antyder indefrysning dine fisk olie kapsler for at undgå denne "fishy" eftersmag, men køle din fiskeolie kan faktisk støtte i at bevare friskhed. Hvis kapsler vises bløde og lidt flad, eller hvis olien er utæt fra kapslen, kan dette være en indikation, supplementet er lidt ældre og måske endda forslidt.

Spørg apoteket

Selv om der er ingen universel standarder til at vælge fisk olieprodukter, kan måske din apoteker anbefale en metode til at vælge den bedste og friskeste vare. I tvivlstilfælde altid henvise til din lokale apotek.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com