Homøopatiske afvænning Kit ingredienser

10/24/2010 by admin

En homøopatisk kit til afgiftning bruges til at fjerne giftstoffer, stimulere udrensning og styrke immunforsvaret. Udrensning af kroppen af uønskede giftstoffer fra miljøet, stofmisbrug, en dårlig kost eller allergener, hjælper folk føler sig sundere og giver dem mere energi. Arbejder på en energi-niveau, er homøopatiske detox kits anses af mange for at være omfattende og effektive. De fleste homøopatiske detox kits består af tre produkter.

Lymphomyosot orale dråber

Lymphomyosot, bruges som navnet antyder, til at understøtte det lymfatiske system. Følgende ingredienser omfatter denne homøopatiske blanding: geranium robertianum ferrum iod, juglans regia, scrophularia nodosa, natrum svovl, calcarea billederne, thyroidinum, sarsaparilla, Skavgræs, myosotis arvensis, nasturtium aquaticum, Kortlæbe scorodonia, veronica beccabunga, fumaria officinalis, gentiana lutea, pinus sylvestris og aranea diadema.

Nux vomica-homaccord orale dråber

Nux vomica-homaccord bruges til at stimulere tarmkanalen, leveren og maven. Denne blanding er lavet af nux vomica, lycopodium og bryonia.

Berberis-homaccord orale dråber

Berberis-homaccord er specielt blandet til at stimulere nyrerne og galdeblæren. Det indeholder colocynthis, berberis vulgaris og veratrum album.

Advarsel

Homøopati kan være en god måde at rense nyrerne og leveren. Det løser dog ikke colon udrensning eller befri kroppen af parasitter. Begge disse er most i enhver grundig afgiftning procedure.

Ansvarsfraskrivelse

Disse oplysninger ikke er blevet evalueret eller godkendt af FDA. Det er bestemt kun til uddannelse, og på ingen måde er beregnet til at helbrede, behandle eller helbrede en sygdom eller sundhedsmæssige tilstand. Kontakt en pålidelig sundhedsperson inden du forsøger nogen form for selv-pleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com