Sådan Sammenlign HMO til PPO

11/06/2010 by admin

Sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs) og foretrukne leverandør organisationer (offentlige posttjenester) er populære muligheder for forvaltes pleje i mange arbejdspladsen pensionsordninger. At vælge den relevante for dig, afhænger af dine mål og dit budget.

Henvisninger

HMOs kræver som regel alle lægebesøg at blive kanaliseret gennem en primær pleje-udbyder, der så henviser du til andre læger. En PPO læge kan give en henvisning, men i de fleste PPO planer, dette trin er ikke nødvendigt.

Gebyrer

Fordi en HMO styres af forsikringsselskabet og den primære omsorgsperson, er HMO omkostninger generelt lavere end PPO. De fleste HMOs kræver ikke du møder en selvrisiko før tjenester er omfattet.

Valg

Offentlige posttjenester tillader dig at se nogen læge du vælge men vil opkræve mere for en udbyder, der ikke er "foretrukne". Generelt er tilladt en bred vifte af dækkede procedurer. En HMO kan nægte dækning for læger uden for netværket og bremsende dækning baseret på medicinsk godkendelse.

Specialister

En PPO tillader specialist besøg uden en henvisning, men kan kræve godkendelse af forsikring transportøren før et hospitalsophold. HMOs kan ikke betale for besøg til en specialist eller et hospital uden først modtager en henvisning fra din praktiserende læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com