Hvordan man beregner sundhed risikovurdering

11/29/2010 by admin

Hvordan man beregner sundhed risikovurdering

Mange faktorer bidrager til din sundhed, herunder kost, vægttab, organ del og genetik. Det er vigtigt at forstå din risiko for sundhedsmæssige problemer, mens du har tid til at træffe forebyggende foranstaltninger. Der er en bred vifte af online sundhed regnemaskiner du kan bruge til at finde ud af hvad din risiko betingelser kan være.

Instruktioner

Hvordan man beregner sundhed risikovurdering

• Vejer dig selv på en skala til at få din base vægt. Runde din vægt til den nærmeste 10 pund at være så nøjagtige som muligt.

• Brug et målebånd til at finde din højde til den nærmeste kvartal tommer. Mens du måler, skal du også måle omkredsen af din låret, talje, mave, bicep og brystet. Disse målinger vil blive brugt til at beregne beløb vægt tabt i inches.

• Beregne din højde i inches og din vægt i pounds. Find din Body Mass Index eller BMI, af cirklens din højde og dividere din kropsvægt med den deraf følgende nummer. Multiplicer resultatet af 703. Det endelige antal er dit BMI. En sund BMI skal være mellem 18,5 og 24,9. Noget under 18,5 betragtes som undervægtige; 25 til 29,9 er overvægtig; og over 30 er overvægtige.

• Bruge High Blood Pressure lommeregner på webstedet amerikanske Røde Kors til at finde ud af, hvis du er i risiko for forhøjet blodtryk. Du skal kende din højde og vægt for at gøre dette, såvel som din familie historie af højt blodtryk og hjertesygdomme.

• Ved hjælp af online sundhed lommeregnere nedenfor, bestemme, hvilke betingelser eller sygdomme, som du er på mulig risiko. Tal med din læge om disse betingelser og finde ud af, hvad du kan gøre (ændring af ernæring, motion, at reducere eller eliminere alkoholforbrug, osv.) til at reducere din risiko.

Tips & advarsler

  • Brug en online site til at holde styr på dine sundhedsrisici. Du vil kunne se et fald i sundhedsrisici, som du øge din motion og forbedre din ernæring.
  • Ikke ligge eller strække sandheden når besvare spørgsmål om dit helbred. Dette vil kun medføre problemer og give dig falske resultater i sidste ende. Jo mere ærligt du besvare spørgsmålene, jo mere nøjagtig bliver resultaterne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com