Hvordan du naturligvis slippe af med kramper

02/02/2011 by admin

Hvordan du naturligvis slippe af med kramper

Ikke alene er periode kramper smertefulde, men de er også en stor ulempe. Oftere end ikke, oplever kvinder en jagende smerte, der kan efterlade dem følelsen ubrugelige og hjælpeløse for timer. For de fleste synes det, den eneste måde at lindre smerten er med håndkøbsmedicin. Men der er også måder at reducere kramper ved hjælp af hjem retsmidler.

Instruktioner

• Varme det op! At sætte varme på det område, hvor du er følelse af smerte og ubehag er den hurtigste måde at lindre menstruationssmerter. Hvis du vil være i hjemmet for størstedelen af dag, er den mest effektive form for varmepude en elektrisk varmepude. Hvis du vil være uden for hjemmet, er der en række af varme puder, der ikke kræver nogen elektricitet til funktion. Disse varmepuder blive opvarmet i 12 timer og levere fantastiske resultater.

• Foretage en gryde med kamillete. Bruge kamille blomster og undgå te poser til de bedste resultater. Bring en gryde vand i kog og tilsæt 2 tsk af kamille blomster i vandet. Bland i godt man Lad ca 3 minutter for vand og kamille. Placere en si over din kop og hældes i te.

• Tage et varmt bad. Bobler og stearinlys er ikke nødvendigt, men de sikker hjælper dig med at slappe. Placere stearinlys langt væk fra enhver håndklæder eller dit badeforhæng til at forhindre en brand.

• Sove godt. Dette er et tidspunkt hvor resten er afgørende for din opsving. Også, mens du sover, du vil ikke føle kramper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com