Kliniske tegn på hjertesvigt

02/10/2011 by admin

Klinisk hjerteinsufficiens er et stort problem i USA. Ifølge American Heart Association, kan hjertesvigt komme på pludselig at bringe med symptomer som åndenød og forvirring. Hjertesygdom er et problem i amerikanerne på grund af den standard amerikanske kost. Mange mennesker spise fed eller sukker-holdige fødevarer, der er lastet med dårlige fedtstoffer såsom triglycerider. Disse fedtstoffer tilstopper arterier resulterer i hjertesygdomme.

Hjertebanken

American Heart association siger, hjertebanken er et tegn på hjertesvigt. Dette er en uregelmæssig hjerterytme, der fremskynder og derefter langsommere. Hjertebanken kan også være forårsaget af overskydende sukker, medicin eller medicin, men hvis du lider med hjertebanken ofte, bør du kontakte en læge for en hjerte tjekke op. Nogle gange vil en person kun bemærke uregelmæssige hjerteslag når liggende og bliver stadig.

At tabe sig og forbedre kostvaner kan reducere forekomsten af hjerte-relaterede problemer. Ofte hjertesygdom udvikler sig over mange år, men hvis du begynder at spise dårligt i en ung alder, kan du udvikle hjertesygdomme meget tidligere i livet.

Åndenød

American Heart Association siger også, at åndenød er et andet tegn på hjertesvigt. Dette skyldes en mangel på ilt til hjertet. Når du har svært ved at trække vejret, er noget galt inde i din krop. Dette er et tegn på at dit hjerte er ved at miste momentum til at pumpe blodet hele kroppen. Dit hjerte kan blive svag og stoppe arbejde.

Dette er almindelig hos ældre mennesker forårsager død af alderdom. Mennesker med hjertesygdomme vil mærke disse symptomer meget tidligere i deres liv. Hvis du opdager, at du behøver at afstive dit hoved til at trække vejret om natten og din nasal passager er klart, dette kunne være et tegn på at noget er galt. Se din læge for en korrekt diagnose.

Smerter i brystet

Mayo Clinic siger brystsmerter er et tegn på hjertesvigt. Brystsmerter kan være intens eller milde afhængigt af om du har en lille eller alvorlige hjerteanfald. Denne type af smerte er blevet beskrevet som at føle som om der er en elefant, der sidder på dit bryst. Smerten føles som en kombination af jagende smerter sammen med intenst pres. Hvis du har smerter i brystet ofte, se din læge straks eller gå på skadestuen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com