Hvordan at slippe af Tyrkiet hals

02/16/2011 by admin

Der er et par måder at slippe af med Tyrkiet hals eller dobbelthage. Efterhånden som folk bliver ældre bliver de udsat for Tyrkiet hals, fordi huden mister sin elasticitet fra aldringsprocessen. Mennesker mister sommetider en masse vægt, og pludselig Tyrkiet hals har gjort en uvelkommen udseende under deres chins.

For at undgå invasive kosmetisk kirurgi at slippe af Tyrkiet hals, kan der andre ting, folk gøre for at fjerne en dobbelthage og udjævne hudfarve.

Instruktioner

• At slippe af Tyrkiet hals, Spørg din læge for en recept for Retin-A. Retin-A er ordineret til acne; Men selv hvis du ikke har acne, Retin-A vil hjælpe forny og stramme en dobbelthage. Det øger kollagen produktion, som hjælper med at stramme en Tyrkiet hals. Hvis du rejser ud af USA, kontrollere apoteker. Mange lande sælger Retin-A uden recept. Starter ud med.25 styrke Retin-A. Det er også muligt at købe Renova, en ikke-receptpligtige svarende til Retin-A. Du bør se resultater inden for et par måneder. Som en ekstra bonus, udover at fjerne Tyrkiet hals, Retin-A vil medvirke til at reducere fine rynker.

• Begynde at udøve regelmæssigt for at slippe af med Tyrkiet hals. Regelmæssig anaerob og styrketræning øvelser hjælpe stramme huden og holde det glat. Regelmæssig træning øger kollagen niveauer og reducerer toksiner i kroppen, som hjælper huden forblive tight og hjælper med at fjerne en dobbelthage.

• Sørg for at drikke masser af vand for at hjælpe din krop blive tonet at slippe af Tyrkiet hals. Drikke masser af vand hjælper fugter og holder huden glat. Erstatte sodavand og alkohol med vand. Snart fedt under hagen vil begynde at forsvinde, og din hud vil have en dejlig glød.

• Hvis du ønsker en indsnit hals lift til at slippe af med Tyrkiet hals, tænke på at tale med en hudlæge om Titan. Titan er en populær ikke-kirurgisk behandling, der øger kollagen produktion og strammer huden. Omkostningerne ved Titan er lav i forhold til kosmetisk kirurgi. Omkostningerne varierer fra $500.00 til $1,000.00 eller mere afhængigt af hvor stort område. Du vil se resultater med Titan inden for et par uger. Resultaterne typisk vare seks måneder til et år. Tjek afsnittet ressource nedenfor for mere information om Titan.

• Spørg din hudlæge om halsen Fedtsugning for at slippe af med Tyrkiet hals. Gennem små indsnit bag ørerne, kan være suctioned fedt fra halsen giver det en mere ungdommelig udseende. Se afsnittet ressource nedenfor for oplysninger om halsen Fedtsugning.

Tips & advarsler

  • Altid bruge solcreme dagligt ved brug af Retin-A; Retin-A gør huden følsom over for solen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com