Er der Accupunture for en tandpine?

01/20/2011 by admin

Er der Accupunture for en tandpine?

Folk finde akupunktur til lindring af en lang række lidelser. Ved hjælp af visse trykpunkter i kroppen, akupunktur aids i pain management og sundhedsmæssige spørgsmål. Tandpine pain er blandt de mange lidelser, at akupunktur kan behandle.

Betydning

Ofte uventede og nogle gange kræver et dyrt dental besøg, en tandpine kan være en irritation på mange niveauer. For dem, der søger midlertidig lindring, kan akupunktur være en meget reel mulighed; men det vil ikke helbrede eller støtte i tand henfald eller byld, og det er vigtigt at finde og behandle kilde til disse vigtige spørgsmål.

Derudover er der ingen sæt tidsplan for behandlinger. Som med alle tilfælde, akupunktur, er behandlinger længde baseret på patientens behov.

Funktion

Akupunktur er en form for traditionel kinesisk medicin, der lægger vægt på videnskaben om ved hjælp af små nåle i forskellige trykpunkter i hele kroppen til at hjælpe med smertelindring og behandling af sygdomme.

Ideen bag kinesisk medicin og akupunktur er at kroppen er forbundet gennem forskellige tryk punkter; Derfor menes en tandpine at være forårsaget af stagnation i omsætning inden for meridianerne (mave og tarm), der rejser til mundhulen.

Effekter

Lindre smerten af tandpine er afhængig af regne ud, hvis smerten er forårsaget af hvad kilder kaldes mave-brand, vind-brand eller nyre yin-mangel. Når årsagen er opdaget, er forskellige trykpunkter arbejdet på at lindre smerten.

For en tandpine indsætter en akupunktør nåle i forskellige områder i hele fødder og hænder afhængigt af placeringen af tand smerter. Det menes i akupunktur, fødder og hænder holder nøglen til smertelindring, så fælles acupoint områder er: bunden af pegefingeren kno joint, mellem anden og tredje tå knoglen og på den hule hånd mellem midten og ringfingeren.

Med fokus på disse områder siges at midlertidigt lindre tand smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com