Hovedpine symptomer fra hjernetumorer

02/10/2011 by admin

Når nye hovedpine symptomer udvikler sig, er det bekymrende. Patienter ved ikke, hvis de har grund til bekymring, hvis de skal tale med deres læge, eller hvis de skal bare tage en smertestillende og vente, indtil smerten forsvinder. Enhver neurologiske forandringer kan være betydelige. Uanset symptomerne, bør patienten hæve bekymringer til sin læge for at modtage en diagnose er bekræftet eller afkræftet en potentielt dødelige betingelse.

Skiftende mønstre

Patienter bør tage hensyn til eventuelle forskelle i mønstre af deres hovedpine og diskutere disse ændringer med deres læger (Se nedenstående ressourcer).

Identifikation

Hovedpine, der ske generelle forvirring, sløvhed, svaghed, kvalme og opkastning kan være en indikation af en masse i hjernen. Placeringen af en potentiel tumor kan forårsage forskellige symptomer (Se nedenstående ressourcer).

Anfald

Hovedpine kan være ledsaget af anfald.

Behandling

Patienter, som får en diagnose af en hjernesvulst vil finde deres liv fuldstændig ændret. De vil blive opereret, hvis det er muligt, for at fjerne massen; stråling og kemoterapi kan følge, hvis massen er fundet for at være kræft.

Advarsel

Hvis patienten oplever pludselige symptomer som et fast blik, blindhed, elev dilatation eller en lammelse i den ene eller begge sider af kroppen, er dette en nødsituation.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com