Urter og vitaminer forhindre lymfeknude

02/19/2011 by admin

Lymfesystemet er ofte overset af traditionelle medicinske behandlinger for kræft, men der er nogle naturlige og homøopatisk retsmidler, der kan fjerne giftstoffer fra lymfeknuder væske og hjælpe mange patienter gøre fantastiske inddrivelser.

Essiac te

Kombinationen af en medfølende sygeplejerske og Native American opfindsomhed førte til den udbredte brug af denne fantastiske naturlige te formel at afgifte kroppen. Det er en af de mest potente, endnu enkle naturlige produkter til rådighed til behandling af kræft.

Ifølge nekrolog over Essiac's premiere pioneer, Rene Caisse, "det var i Haileybury Hospital, Ontario, at Rene først lært af urtete, som hun mente kunne helbrede kræft. En ældre kvinde, som havde kureret selv bryst kræft år tidligere, gav René opskriften på en urtemedicin, brugt af indianerne."

Caisse tog den oprindelige Ojibway stamme opskrift og ændret det til at behandle mennesker, der lider af kræft på en klinik, hun kørte i mere end otte år i Bracebridge, Ontario. Hun gjorde produktet anvendelig henne ved ikke omkostninger til sine patienter, der har bestået om virkningerne af denne behandling af ord i munden. Hendes legendariske kampagne at åbne hendes klinik til oversvømmelser af patienter i alle stadier af sygdommen aldrig gjorde hende en millionær eller resulterede i en Nobelpris, men i dag hendes behandling er udbredt af Resperin Corp, som købte rettighederne til formlen fra Caisse før hendes død i December 1978.

Der er fire urter, der udgør Essiac. De er burre rod, glatbladet elm inderste bark, får skovsyre og indisk rabarber rod. Der er mange efterlignere, men sandt Essiac te er lavet i Canada, og mange helsekost butikker bære den.

714 X: målretning lymfeknuder og styrke immunsystemet

714 X er et produkt udviklet og perfektioneret af læge Gaston Naessens. Naessens udviklet behandling for kræft og andre degenerative sygdomme efter at skabe en utrolig kraftfuld mikroskop og identificerer de mindste kondensatorer af energi i det menneskelige legeme: somatids. Disse partikler set i humant blod følge en bestemt cyklus, og Naessens var i stand til at finde ud af at degenerativ sygdom ville sætte i efter den fjerde fase af somatidian cyklus. 714 X er helt ugiftigt og all-naturlige, indeholdende kamfer for at bære kvælstof, forskellige sporstoffer og mineralsalte.

714 X er primært designet til at blive injiceret i lymfeknuderne i lysken, og det rejser gennem det store lymfatiske cirkulation når injiceres. Dette irrigates tre fjerdedele af kroppen. Lymfeknuder væske bliver stagnerende når giftstoffer kommer ind i systemet og 714 x hjælper liquefy lymfeknuder og filtrere disse toksiner gennem den store blodcirkulation. Kvælstof i produktet feeds kræftceller, der normalt raid kroppens immunsystem for deres levering af kvælstof. Dette giver immunsystemet til at fungere ordentligt og handle for at udrydde kræft på egen hånd. De andre ingredienser i produktet hjælper lette glat kommunikationen mellem celler og indlede reparation af beskadiget væv.

714 X er tilgængelig via Cerbe hjemmeside og er et andet produkt af Canada. Distributionsselskabet reklamere ikke, og en typisk 21-dages cyklus af behandling (der kommer med kanyler til injektion) koster omkring $400. Seks til otte cykler anbefales at behandle kræft effektivt, mens en til tre cykler kan injiceres som en forebyggende foranstaltning og immunsystem booster.

Fordelene ved kost ændringer

Enhver tilgang til behandling af kræft ville være ufuldstændig uden ordentlig kost. Mange forskere og videnskabsmænd har opdaget, at visse fødevarer har enorm sundhedsmæssige fordele. En kombination af frugt, grøntsager, saft og andre gavnlige hæfteklammer med anti-cancer fordele kan supplere eventuelle medicinske eller fysiske behandling tilgang. Selvom der findes utallige vitaminer og kosttilskud, som kan gavne kræftpatienter, er det altid bedre at forbruge kilde tættest på naturen.

Familie og tro

Mentalitet alene, gennem en proces kaldet "Visualisering," menes af nogle eksperter for at være en kur i sig selv for nogle alvorlige lidelser. Sind magt kan være en enorm kraft i behandling af sygdommen. Positive tanker, familien støtte og tro og spiritualitet kan alle have en vigtig indvirkning på sundhed.

Arbejde For det.

Kræft er en særligt ødelæggende sygdom, og en hele kroppen tilgang er nødvendig. Noget værd at have, skal du virkelig ønsker det og arbejde at sikre god sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com