Hvad skal gøre, før du starter Master Rens Diet

08/08/2010 by admin

Master Rens diet, også kaldet lemonade kosten, er en 3-til-10-dages kost, der fokuserer på detoxing kroppen. Master Rens hævder at fjerne overskydende affald fra din krop, der er blevet bygning i år. Det er næsten det samme som fastende i, at du spiser meget få kalorier. En person, der ønsker at bryde nasty spisevaner vil også drage fordel af Master Rens kost.

Før du begynder

Før du starter Master Rens kost, er der et par skridt du skal tage.Du skal først indsamle alle dine forsyninger for at oprette opskriften, som omfatter: ren filtreret vand; klasse B økologisk ahornsirup; formaldehyd-fri, økologisk cayenne peber; økologiske citroner; og havsalt. Valgfri elementer omfatter afførende urtete og naturlig urte te.

Du vil sørge for du er mentalt forberedt, fordi hvis du ikke er, er du indstilling dig op for fiasko. Mindst tre dage før du starter kost, få fat i en kalender og markere den dag, du vil starte. Hænge den et sted synlige, kalender, så hver gang du går forbi det du påmindes om din startdato.

Skriv den ned og holde travlt

Få en notebook eller computer, og nedskrive de fordele, du opnår ved at følge denne diæt. Skrive ned dit hver tanke motivere dig; Du kan gå tilbage og se på dine ord som en påmindelse om hvorfor du startede kost.

Mens du er på dit Master Rens kost, du sørge for at du planlægge aktiviteter, så du ikke bryde din kost. At holde dig travlt vil holde dig fra hele tiden tænker på mad.

Afvænning din skabene

Om natten før du starter din kost, gå gennem din skabene og slippe af med eventuelle potentielle mad fælder du kan falde i. Du behøver ikke at smide mad væk; bare slippe af med den. Give det til venner eller familie, eller endda donere det til en velgørende organisation.

Husk, at dette er en 10 dages lang kost, og mens du måske tror, du kan modstå fødevarer, der er i dit skab, vil det blive ganske vanskeligt efter et par dage på Master Rens.

Altid konsultere din læge før du starter denne kost, især hvis du er på recept medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com