Bivirkninger af Everolimus

03/21/2011 by admin

Bivirkninger af Everolimus

Everolimus er en recept antineoplastisk stof, der er solgt under navnet Beach i USA. Dette stof er brugt til behandling af fremskreden nyrekræft i tilfælde, hvor andre narkotika ikke blev fundet for at være effektiv. Dette stof ødelægger kræftcellerne ved at blande sig med deres vækst. Everolimus kan også have en negativ effekt på normale celler. Dette stof fås i tabletform og kan forårsage nogle bivirkninger.

Nervesystemet og relaterede effekter

Everolimus brugere kan opleve nervesystem-relaterede bivirkninger, der har brug for lynhurtig lægehjælp. Ifølge Mayo Clinic, har patienter mødt ekstrem træthed, hovedpine og sløret syn. Lammelse og tab af bevidsthed har fundet sted i visse tilfælde. Nogle mennesker har oplevet nervøsitet, usædvanlig svaghed, træthed, svimmelhed, tab af styrke og søvnproblemer.

Mave og urinveje effekter

Gastrointestinale - og urin-relaterede problemer er bivirkninger, der skal undersøges af en læge. Ifølge Mayo Clinic, kan patienter opleve diarré, appetit ændringer og vægtændringer. Nogle brugere af dette stof har bemærket blødning efter afføring og afføring, der var røde, Bie eller sort i udseende. Mavesmerter, kvalme og opkastning er også muligt. Usædvanlige vedtagelsen af gas og ændringer i følelsen af smag er blevet rapporteret. Rød eller mørk brun urin kan også være mærkbar.

Respiratorisk og relaterede effekter

Nogle everolimus brugere har rapporteret åndedræts-relaterede bivirkninger, der har brug for lægehjælp. Ifølge Mayo Clinic, har enkeltpersoner klaget over ondt i halsen, løbende næser og næseblod. Patienter har også hostede blod op. Uregelmæssig vejrtrækning, åndenød og andre vejrtrækningsproblemer har fundet sted. Nogle mennesker har bemærket en tør mund og synkebesvær.

Virkninger på huden

Everolimus patienter kan se hud-relaterede bivirkninger, der skal undersøges af en læge. Ifølge Mayo Clinic, har nogle brugere udviklet usædvanligt varme hud, kløe og snurren i ekstremiteterne. En udslæt, rødme og tørhed af huden kan forekomme. Bump kan vokse på huden og negle kan blive misfarvet. Hvide pletter, sår eller sår har fundet sted i munden og på læberne af nogle mennesker.

Andre effekter

Everolimus patienter er stødt på nogle andre bivirkninger, der bør rapporteres til en læge, når de opstår. Ifølge Mayo Clinic, har nogle mennesker oplevet feber, kuldegysninger eller blødninger i tandkødet. Vaginal blødning, øget menstruationen og forhøjet blodtryk er blevet rapporteret. Uregelmæssig hjerterytme, dunkende i ørerne og langvarige blødninger fra nedskæringer har udviklet hos nogle mennesker. Rygsmerter, smerter i benene og arm smerter er sket med denne medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com