Hvorfor håndvask er vigtig for Preschoolers

05/18/2011 by admin

Hvorfor håndvask er vigtig for Preschoolers

Hvis du har brugt nogen tid omkring førskolebørn, du måske har bemærket, at de har en utrolig evne til at få rodet. Førskolebørn muligvis påmindelser til at vaske deres hænder efter at gøre kunstprojekter, spille udendørs, spise og toiletbesøg. Børn denne alder ofte vil ikke vaske deres hænder grundigt nok, så overvåge dem at sørge for de har brugt nok sæbe og skrubbes hver en del af deres hænder.

Sundheden for barnet

Førskolebørn hænder er konstant dækket i snavs, maling, fødevarer og deres egne bakterier. Mange børn denne alder konstant stikke deres hænder i deres øjne, næse og mund, overførsel af snavs og bakterier direkte ind i deres organer. Når et barn bliver syg, har snuse er ikke den eneste bivirkning. Børnehavebørn kan gå glip af værdifulde erfaringer ved opholder sig hjemme syg fra skolen. Et klasseværelse undersøgelse fandt, at ved hjælp af antibakterielle sæbe reduceret antallet af studerende fravær med 50 procent, ifølge Scholastic.

Sundhed af andre

I klasseværelset preschoolers er et sygt barn alt det tager for at inficere hele klassen. Ifølge Scholastic, 80 procent af smitsomme sygdomme er forårsaget af kontakt med en anden syg person, eller en overflade er dækket i bakterier. Meningitis, hepatitis A og endda infektiøs diarré kan spredes gennem menneskelig kontakt--ikke at nævne den almindelig forkølelse og influenza. Når førskolebørn vaske deres hænder grundigt, kan de dræbe disse bakterier, før de spredes.

Renlighed

Børnehavebørn kan gå fra clean til klæbrig eller beskidt i sekunder, og deres nysgerrig natur betyder, at børn hurtigt kan kludre i deres klasseværelse eller hjem. Hyppige håndvask gør det nemmere for dig at holde dit hjem eller skole ren. Det er lettere for børnehavebørn til at vaske deres hænder, end det er for dig at vaske gelé eller maling off vægge og borde. At tilskynde børnehavebørn til at forblive clean og holde deres miljø ren også lærer dem at respektere og pleje for deres omgivelser.

Hygiejnepraksis

Preschoolers er lige begyndt at blive ansvarlige for deres egen renlighed og hygiejne, snarere end afhængige af deres forældre til at hjælpe dem med at børste deres tænder og vaske deres hænder. Mens børn kan kun bade en gang om dagen og børste deres tænder to eller tre gange, de kan vaske deres hænder op til en halv snes gange om dagen. Vaske deres hænder hjælper det ofte førskolebørn se at holde ren skal være en standard del af deres daglige rutine.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com