Hvordan man Juice Detox

05/30/2011 by admin

Der er en række grunde til hvorfor bør du overveje en juice detox. Disse årsager omfatter at overvinde afhængighed og forbedre dit helbred. I en juice detox er måltider, der består af fast føde erstattet af frugtsaft og grøntsagssaft. Nogle mennesker tror en juice detox vil hjælpe klare toksiner ud af kroppen. De siger en juice detox vil også lindre stress på tarmene ved at frigøre energi, der skulle bruges for fordøjelsen. Resultatet er følelsen af øget energi og generelle trivsel.

Instruktioner

• Spiser en kost rig på frugt og grøntsager en uge før du vil detox. Fjerne alle junkfood og kød. Dette vil lette bivirkninger af detoxing din krop.

• Beslutte, hvilken type af juice kost du vil bruge til afvænning. Valg omfatte drikke kun én slags saft som appelsinjuice eller drikke en kombination af forskellige grøntsager og frugt juice. Hvis du vælger en blanding vil give kroppen med næringsstoffer, mere men vil lægge mere vægt på fordøjelsessystemet.

• Placer frugter eller grøntsager i en juicer. Vælg størrelse efter hvad du vil saftpresning. For eksempel hvis du vil kun fastende på appelsiner, alt hvad du behøver er en orange saftpresser.

• Drikke et glas juice, så snart du vågner. Ifølge webstedet saft fastende, "måltid gange (morgenmad, frokost og middag), drikke mellem 8 og 12 ounce (250 ml til 350 ml) hver gang i stedet for et måltid. I mellem måltiderne, Fortsæt med at drikke juice skiftevis med rene drikkevand. "

• Beslutte hvor længe du ønsker at hurtigt. For begyndere er det fælles for hurtigt for en til tre dage. Lette ud af hurtigt ved fortsat at drikke juice og spise lettere anretninger.

Tips & advarsler

  • Efter cirka tre dage lette symptomerne på afgiftning off en smule.
  • Konsultere en læge for faster, der er længere end syv dage. Spiser ikke spise for meget eller slugten dig selv med junkfood efter endt et hurtigt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com