Hvordan til at fugte Rosacea øjenlåg

05/29/2011 by admin

Rosacea er en kronisk dermatologiske lidelse, der påvirker sædvanligvis ansigtshuden, forårsager rødmen, vedvarende rødme og ujævnhed. Okulær rosacea vises omkring øjnene; symptomer omfatter våde eller blodskudte øjne, brændende, svie og kløe. Hvis du har mistanke om du har rosacea, se din læge. Selv om der er ingen endelige kur, kan symptomer kontrolleres, og endda vendt, med den rette behandling. Fugtighedscreme kan være meget gavnligt i tilfælde af Okulær rosacea---det giver en beroligende beskyttelsesfilm, øger vandindholdet i huden, Genopretter hudens barriere og bevarer hudens integritet--- men det skal være fri for ingredienser, der kan være irriterende. Bevæbnet med nogle oplysninger, kan du træffe det rigtige valg.

Instruktioner

• Rengør forsigtigt området omkring dine øjne med en mild, ikke-slibende hudrensemiddel. Du kan også bruge en del baby shampoo til 10 dele vand. Ifølge The National Rosacea Society, kan en ordentlig hudpleje regime hjælpe kontrol rosacea. Ikke trække eller slæbebåd på øjenlågene, og brug en lys, omhyggelig touch. Brug aldrig en skrattende eller slibende vaskeklud.

• Skyl godt med lunkent---ikke varmt---vand og forsigtigt DUP tør med en tyk bomuld håndklæde område.

• Vælg den rette fugtighedscreme for din rosacea. Det skal være allergivenlige, noncomedogenic (dvs. det ikke vil blokere dine porer) og skal have blødgørende kvaliteter, hvilket betyder at det udglatter og blødgør huden. De ingredienser, der dukkede op med de fleste frekvensen var ifølge Rosacea Support, som opregner 15 fugtighedscreme dermatologer bruge i deres egen praksis, glycerin, petrolatum og cyclomethicone eller dimethicon. Andre gode valg er fugtighedscreme indeholder shea smør. Også god at bruge, er fugtighedscreme lavet specielt til rosacea, der indeholder diverse vitaminer og aloe sammen med glycerin.

• Fugte og beskytte huden omkring øjnene og på dine øjenlåg ved omhyggeligt at anvende fugtighedscreme, være omhyggelig med ikke at få nogen ind i dine øjne.

Tips & advarsler

  • Eksponering for solen er en primære udløser af rosacea. Ifølge mange rosacea syge er en duft-fri fugtighedscreme med en SPF 15 og derover din bedste satsning, når du går udendørs.
  • For at liquefy nogen tykke kirtel sekreter, gælde varmt komprimerer dine øjenlåg.
  • I svære tilfælde, kan Okulær rosacea forårsage hornhinde skader og endda tab af synet. Se din læge straks for diagnose og behandling.
  • Tjekke ingredienser for at sikre produkter, du bruger i nærheden af dine øjne er fri for natrium lauryl sulfate, en fælles irriterende for rosacea.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com