Ulemper ved egendiagnosesystemer Online

01/22/2011 by admin

Ulemper ved egendiagnosesystemer Online

Selvstændige diagnosticere en tilstand online er nemt at gøre, når snesevis af hjemmesider kan diagnosticere din lidelse, baseret på en edb tjekliste. Mange hjemmesider tilbyder endda juridiske receptpligtig medicin efter kun en onlinehøring og ingen fysisk eksamen. Desværre, denne proces kan øge dine chancer for farlige behandling og sundhedsrisici. Bevæbne dig selv med oplysninger og mulige betingelser er nyttige, men det er altid klogt at se din læge for en endelig diagnose.

Lignende symptomer

Mange symptomer, såsom en hovedpine og ondt i maven, gælder for mange betingelser, og forsøger diagnose online baseret på disse fælles symptomer er farlige. Hovedpine, for eksempel, kunne være på grund af noget relativt godartet, ligesom en migræne eller en sinus infektion. Du kunne også have en hovedpine fra en hjernesvulst. Kun din læge ville kunne stille de relevante opfølgende spørgsmål eller bestille de nødvendige tests og scanninger til at bestemme den faktiske kilde til din smerte.

Stadier af sygdom

Online symptom tjeklister mener ikke, at forskellige stadier af en sygdom præsentere forskellige symptomer. Dette kunne føre til en ukorrekt, potentielt mindre alvorlige, diagnose, overbevise dig om, at en læge besøg er ikke nødvendigt. A mavepine og opkastning, for eksempel, kunne være en viral bug eller influenza. Det kunne også være de tidlige stadier af mavekræft, og da andre symptomer er til stede, dine muligheder er begrænsede. Et online-diagnostisk værktøj kan ikke gennemføre en omfattende gennemgang af din sygehistorie og Genetik nødvendigt at stille en præcis diagnose.

Livsstil overvejelser

Din livsstil og sygehistorie spiller en vigtig rolle i din sundhed og kan ikke tilgås af en online diagnostiske hjemmeside. Mavesmerter bør altid tages alvorligt, men hvis du er overvægtig, har højt blodtryk eller røg, situationen bliver særligt presserende. Kun din læge ville vide om din livsstil risikofaktorer og kunne bestille en EKG eller andre tests som nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com