Terapi for højt testosteron hos kvinder

05/01/2010 by admin

Testosteron er et naturligt forekommende hormon findes i overflod i mænd. Kvinder har også testosteron i deres organer, som kræver små doser til fremme libido og bevare knogler og muskelstyrke. For meget testosteron, dog, kan forårsage problemer, herunder overskydende ansigtshår, akne og cyster på æggestokkene. Hvis din testosteronniveauer er for høje, kan din læge anbefale medicin, kostændringer og hormonbehandling.

At reducere testosteron med terapi

Et højt testosteron niveau kan blive behandlet med naturlægemidler terapi. En urt, der ofte bruges er saw palmetto. Saw palmetto reducere ikke testosteron, men det hæmmer produktionen af dihydrotestosteron (DHT), et hormon, der stimulerer hårvækst i ansigtet og benene og tab af hår på hovedet. Saw palmetto er en naturligt forekommende urt, der kan træffes for at mindske produktionen og funktioner af DHT, hvilket igen kan hjælpe med at holde håret hvor du ønsker det og holde andre områder fra udvikle uønskede hår.

Østrogen, en gruppe af kønshormoner produceret i både kvinder og mænd, kan bruges til at reducere testosteronniveauet. Øge mængden af østrogen vil øge mængden af androgener (mandlige hormoner), der er bundet af proteiner, hvilket igen vil mindske androgen effekter og testosteronproduktion.

Andre måder at administrere testosteron

Ifølge Virginia Hopkins Health Watch, kan kvinder sænke deres testosteronniveauer af omhyggelig administration af de fødevarer, de spiser. Fødevarer, der er høj i sukker og raffinerede kulhydrater øger mængden af glukose i blodbanen; til gengæld stimuleres insulinproduktionen, som fremmer produktionen af androgener i æggestokkene. Du kan minimere denne dominoeffekt ved at spise fødevarer, der er lav i sukker og raffinerede kulhydrater.

Moderat motion kan også hjælpe med at holde din krop i balance. En livlig 20 minutter er hver dag alt det tager at øge din sundhed og brænde kalorier.

Husk på at visse former for medicin, såsom Anti-krampehæmmende og barbiturater, kan øge testosteronniveauer hos kvinder. Hvis du tager nogen af disse medikamenter og du tror, de kan være årsag til dit højt testosteron niveau, tale med din læge om dosering justeringer eller andre indstillinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com