Fordelene ved Bio identiske hormonsubstitutionsbehandling

01/23/2011 by admin

Bioidentical hormonsubstitutionsbehandling, ellers kendt som BHRT, er en ny form for hormonbehandling, skabt for at hjælpe med at lette symptomerne på overgangsalderen. Disse hormoner kan oprettes fra enten ikke syntetiske eller syntetiske kilder og menes at have den samme type af kemiske struktur som kroppens naturlige hormoner.

Advarsler mod Bioidentical hormoner

Før du begynder at studere de opfattede fordele ved bioidentical hormonbehandling er det vigtigt at bemærke, at FDA ikke har godkendt deres brug. Fordi hormonerne er sædvanligvis udvundet fra planten (ex. yams, soja) eller animalske (ex. heste, ping) kilder, mener FDA disse stoffer er "naturligt." Som sådan bioidentical hormoner kan ikke patenteres og derfor modtager meget lille støtte til forskning.

Manglende evne til at patent naturlige bioidentical hormoner har ført nogle medicinalfirmaer til at skabe syntetiske hormon udskiftning behandlingsformer for at erstatte dem. I Europa, men der har været en smule mere undersøgelse og det menes at bioidentical hormoner er sikrere end syntetiske hormoner.

Fordelene ved Bioidentical hormonbehandling

Det menes, at fordelene ved bioidentical hormonbehandling langt opvejer risiciene. Bioidentical hormoner har været brugt til at behandle præmenopausale, overgangsalderen og peri-menopausale kvinder. Det menes, at kvinder bruger bioidentical hormonbehandling i stedet for undergår traditionelle hormonbehandling vil opleve mindre bivirkninger ved lægemidlerne, selv. Bivirkninger af BHRT omfatter normalt hovedpine, svimmelhed, kvalme, mild flydende fastholdelse og bryst ømhed.

Nogle af de generelle fordele ved bioidentical hormonbehandling er som følger:

En personlig behandling tilgang

Mange kvinder elsker bioidentical hormon substitutionsterapi, fordi det strays væk fra konceptet om en pille er den rigtige behandling for alle kvinder. Hvis du vælger BHRT vil du arbejde med din læge, som vil tage en spyt prøve og derefter bruge det til at bestemme præcis, hvilken blanding af bioidentical hormoner er rigtige for din krop. Apoteket vil derefter mix din personlige blanding, der vil blive truffet i form af en creme, pille, injektion eller stikpille.

Vægtkontrol

Mange kvinder, der når overgangsalderen finde, at deres stofskifte bremser, hvilket gør det sværere at tabe. Nogle finder, at traditionelle hormon substitutionsterapi selv forårsager yderligere vægtøgning. Hvis du forsøger at tabe sig vil du finde at hormoner i BHRT vil øge dit stofskifte og hjælper du mister vægt på en mere rimelig tempo.

Vaginal tørhed og Libido

Med overgangsalderen kommer vaginal tørhed, som for mange kvinder, er en utroligt ubehagelig tilstand, som bidrager til yderligere skader deres allerede lave libidos. Mange kvinder finder at bioidentical hormon substitutionsterapi høj grad formindsker eller udrydder symptom på vaginal tørhed. Med BHRT kan du finde, at du sammen med tørhed i skeden forsvinder også oplever en øget libido og sex drive.

Forbedret mentale funktioner

Desværre, mange kvinder går gennem overgangsalderen også begynde at opleve depression. I nogle tilfælde symptomer er milde, men i andre er meget alvorlig. BHRT menes at beskytte mod de vilde hormonelle svingninger, der forårsager depression og angst. Overgangsalderen kan også forårsage hukommelse bortfalder og hændelser hvor det synes umuligt at tænke klart. Bioidentical hormonbehandling menes at mindske disse symptomer.

Andre fordele ved Bioidentical hormonbehandling

Der er en række andre fordele ved at bruge bioidentical hormonbehandling. De omfatter en reduktion i forekomsten af hedeture, reduktion af nattesved, færre forekomster af fibrocystiske bryster og forbedret blodgennemstrømning. Nogle forskere mener også, at BHRT kan reducere forekomsten af osteoporose, selv tilskynde nye knoglevækst.

Kontroller, at du drøfte bioidentical hormonbehandling med din læge. Ikke alle læger mener i BHRT og du kan være nødvendigt at få en second opinion, men sørg for du lytte til hvad din læger har at sige. BHRT muligvis ikke for alle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com