Nødsituation Responder sikkerhed

12/27/2010 by admin

Nødsituation Responder sikkerhed

Brandmænd, emergency medical teknikere og politifolk har farlige arbejdspladser. Ingen af dem ved, hvad de vil finde, når dette råb om hjælp kommer. I hvert af de opkald, kan de komme i kontakt med en række trusler, herunder erhvervsbetingede risici samt udsættelse for smitsomme sygdomme. Alle emergency respondere skal være udstyret med ikke kun viden om det udstyr, de bruger, men personlige værnemidler samt.

Produktsikkerhed i almindelighed

Hver brandmand og EMT skal have indgående kendskab til hvert stykke udstyr, de bruger på nødsituation scener. Dette omfatter extrication værktøjer, forskellige brandbiler og en række andre værktøjer. Hvis en nødsituation responder ikke er ordentligt uddannet i brugen af udstyr, han risikerer at skade sig selv såvel som de andre respondenter. For eksempel, hvis brug KÆBERNE til at vikle et offer, skal modtageren have kendskab til køretøjets de skærer ind i. Nogle nyere køretøjer er udstyret med sidepåkørsel airbags. Disse airbags har sensorer i toppen af de døre, der kan aktiveres ved JAWS udstyr, forvolder skade ikke kun ofre stadig inde i bilen, men responder.

Arbejdsmiljø

Mens dirigere trafik efter en ulykke på en travl motorvej i Missoula, Montana, i December 2008, blev en brandmand ramt og dræbt. Denne tragedie kunne have været undgået, hvis han køre en brandbil i stedet for sit personlige køretøj samt udnytte flairs, alarmering modgående bilister til ulykkesstedet. Respondere må bære udstyr med dem, hvis de vælger at køre en personlig køretøj til opkald, herunder flairs, reflekterende veste og blinkende lys.

Personlige værnemidler

Personlige værnemidler eller PPE, består normalt af sterile handsker, sterile kjoler, ansigtsmasker og andet udstyr, der har den specifikke rolle af beskytter mod eksterne trusler, den første responder. Disse trusler er ikke kun smitsomme sygdomme men farlige materialer så godt. Det er meget vigtigt, at hver afdeling gennemfører sine egne retningslinjer for PPE-gruppen, om, hvordan og når det er anvendt, og hvordan man kan opretholde udstyret. PPE er den vigtigste del af nødsituation responder sikkerhed; Derfor skal det opretholdes ligesom en brandbil eller ambulance.

Sikkerhed fra smitsomme sygdomme

Første respondere ved ikke sygehistorie med en patient, medmindre at patienten er vågen og kan fortælle dem. Dette er grunden til, at alle respondenter behandler hvert offer, som han har en smitsom sygdom. For at holde sig selv og deres familie sunde, overholde første respondere procedurer med latex handsker, ansigtsmasker og hånd sanitizer. Hvis nogen af denne type gear kommer i kontakt med kropsvæsker, forhindrer det væsken i at kommer i kontakt med modtageren. Dette gør det usandsynligt, at modtageren vil blive syg med nogen sygdom, patienten kan have.

Farlige materiale

Hver by og stat har sin egen vedtagne regler for håndtering af farlige materialer, såsom miltbrand eller meth labs. De fleste områder har en særlig farlige materialer besætning, der kommer til scenen. Men i mindre områder er dette ikke muligt. Dette er, når de første respondere må reagere på farligt materiale opkald samt deres andre hverv. Enhver, der er involveret med nogen form for farligt materiale skal være godt uddannet i de farer, der kommer med det, som brændende, risikoen for eksplosion og eksponering. Farlige materiale specialuddannelse samt fuld kroppen passer beskytte dem. Dragterne er fuld, hætteklædte jakkesæt lavet af særligt materiale til at beskytte responder mod alle trusler forbundet med farligt materiale oprydning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com