Sådan gendannes knogletæthed

05/24/2010 by admin

Tætheden af dine knogler afhænger delvis af mængden af mineraler dine knogler indeholder. Generelt nå folk deres peak bone mass i deres midten af-30's. Efter, at begynder folk at tabe lidt mere knogletæthed end de vinde. Der er flere ting du kan gøre for at gendanne knogletæthed og forhindre yderligere tab.

Instruktioner

• Afgøre, om du har knogleskørhed. Osteoporose er en sygdom, der forårsager knogler at blive skør. Mens alle taber nogle knogledensitet, forårsager osteoporose uforholdsmæssigt store tab. En knogledensitet test (undertiden kaldet densitometri) kan bruges til at bestemme, om du har knogleskørhed eller har risiko for at udvikle knogleskørhed. Hvis du har knogleskørhed, kan din læge anbefale et kursus i behandling. Dette vil ofte omfatte tager medicin, såsom Teriparatide, et stof, der specifikt behandler personer, der lider af osteoporose ved at stimulere nye knoglevækst.

• Forbruge masser af calcium og vitamin D. Ifølge Dr. Annette Dickinson, medlem af Rådet for ansvarlig ernæring, indtagelse af calcium og D-vitamin hjælper med at opbygge knoglemasse i barndommen og ungdomsårene og bremser satsen af knogletab, der opstår, når du bliver ældre. Dickinson bemærker, at de fleste mennesker simpelthen ikke får en tilstrækkelig mængde af calcium og D-vitamin gennem deres kost. Calcium og D-vitamin kosttilskud er derfor kritisk. Disse tillæg kan købes på de fleste helsekostforretninger.

• Start at udøve. Ifølge Katy Santiago, en biomekanik ekspert og direktør for den genoprettende motion Institute i Ventura, CA, kan vægtbærende øvelser gendanne knogletæthed. Vægtbærende henviser til mængden af kropsvægt vi afholder under træning. Således, walking er en vægtbærende motion (mere så end cykling). Som altid konsultere din læge før du begynder en øvelsesprogram.

• Overveje hormonbehandling. Hormon terapi har vist sig at forhindre knogletab hos nogle mennesker. Imidlertid har mange problemer været knyttet til hormonbehandling, herunder en øget risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. Ikke desto mindre hormon terapi er en farbar vej for nogle mennesker og bør drøftes med din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com