Principperne om sorg støtte

04/16/2011 by admin

Principperne om sorg støtte

Sorg er en naturlig reaktion på tabet af en elsket, et forhold eller en pludselig ændring i livsomstændigheder. Det er en uheldig, men uundgåelig del af livet for alle. I en tid med intens sorg, kan en person mister interesse i livet, udvikle depression og selvmordstendenser. Sorg støtte er en vigtig del af rehabilitering og recovery fra sorg. Psykologer, psykiatere, uddannet frivillige eller rådgivere kan følge principperne om sorg støtte og hjælpe folk i nød.

Give sikkerhed

En frivillig eller arbejder, der giver sorg støtte skal skitsere alle de tilgængelige midler til støtte for en sørgende person. Hun skal også give en følelse af sikkerhed og tillid i den sørgende person. En sikker, indbydende, konsekvent mødested og manglende distraktioner eller forstyrrelser under møder er gavnligt. Arbejderen skal klart definerer grænserne for sorg støtte og betingelserne for henvisning til en specialist.

Anerkende sorg

En af de første trin i sorg støtte er at erkende den sorg den sørgende person er følelse. Det er vigtigt at acceptere sorg som en uundgåelig del af livet. Volontøren skal understrege, at sorg er en proces, alle mennesker gå igennem på forskellige stadier i deres liv.

Tilskynde udtryk for sorg

En sørgende person kan forsøge at undgå at udtrykke sorg og foregive det ikke er der. Aftapning af følelser kan føre til fysiske og følelsesmæssige problemer senere. En sorg støtte rådgiver skal tilskynde udtryk for følelser gennem tale, skrive eller kreativt udtryk. Han skal være patienten og forståelse i løbet af kommunikation.

Diskutere følelser

En sorg støtte rådgiver skal udforske de følelser, der forårsager sorg i den sørgende person. Nogle gange kan skyld, vrede og chok lurer nedenunder sorgen. Rådgiver kan diskutere forholdet mellem den sørgende person og den afdøde person. Sådan videregivelse kan afsløre aspekter af de forhold, der forhindrer, at den sørgende person bevæger sig.

Diskutere åndelige og religiøse overbevisninger

Religiøse overbevisninger er vigtigt i behandlingen af sorg. Rådgiver skal bestræbe sig på at forstå den sørgende person synspunkt om spiritualitet og fremme positiv dialog.

Fremme Social interaktion

Rådgiver skal gøre alt for at opmuntre den sørgende person at genoptage normal socialt samspil og aktivitet. Sociale isolation kan tilføje til en følelse af depression og sorg.

Tavshedspligt

De oplysninger, som passerer mellem en rådgiver og en person i nød skal forblive fortrolige og private på alle tidspunkter. Rådgiver må ikke videregive oplysninger, medmindre det kræves af en senior eller en specialist.

Afstå fra Bias

Ingen rådgiver skal nogensinde vise fordomme eller fordomme mod mennesker på grundlag af race, religion, køn, seksuel orientering eller plads i samfundet.

Henvise til specialister, hvis nødvendigt

Hvis en rådgiver er afskåret fra hjælp en sørgende person, skal hun give en henvisning til en specialist, der kan tilbyde mere hjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com