Kinesiske udrensning urter

07/04/2011 by admin

Kinesiske udrensning urter

Kineserne har brugt udrensning urter i tusinder af år. Mange af disse urter har andre almindelige anvendelser, som aloe og mælkebøtte. De er undertiden bruges alene, og nogle gange sammen med hinanden, afhængigt af din diagnose. De udrensning effekter menes at befri kroppen af varme - betændelse og hævelse-- og toksiner. Nogle af disse urter er også menes at have antiseptiske egenskaber.

Varme

Mange urter rense kroppen af varme, som også er identificeret som betændelse eller hævelse, såsom gigt og ledsmerter. Kinesiske bruge almindeligt jin hin yua eller Gedeblad, forsythia, lonicera, da qing ye eller indigo, mælkebøtte, zi hua di ding eller violet og ma chi xian eller Portulak. Alle disse urter er nemme at finde i helsekost butikker og kan anvendes som kosttilskud eller i urt form.

Toksiner

Urter med en afførende effekt bruges i kinesisk medicin til at befri kroppen af toksiner gennem fordøjelsessystemet. De omfatter mælkebøtte, aloe vera, senna leaf og rabarber rhizom. Epsom salte er også brugt som afføringsmiddel, og selvom de ikke er en urt, de er et naturligt forekommende mineral kendt som magnesium.

Bitter

Bitter er en kombination af ensian rod og bupleurum rod og bruges til at afgifte leveren og galdeblæren. Som navnet antyder, når det tages som en tinktur, te eller pulver opløses i vand de er meget bitter smag. Du kan undgå smagen ved at tage dem i kapselform.

Advarsel

Afgiftende din krop, når der ingen toksiner kan være meget farligt for din generelle sundhed. Mens udtrykket "naturlægemidler" kommer til at tænke en helt naturlig og stoffri retsmiddel, kan urter være potent og farlige i deres egen ret. Ikke alene er de meget godt på, hvad de gør, kan de også griber og interagere med receptpligtig medicin og andre medikamenter. Aldrig begynde en detox program uden læge tilsyn. Have taget blodprøver køre til at afgøre, om du har nogen toksicitet for adresse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com